-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 09

Tauragės savivaldybės administracijos direktoriaus namą pusvelčiui pardavinėja antstoliai

Tauragės rajono savivaldybės administracijos direktoriui Modestui Petraičiui priklausantis namas su sklypu ir pagalbiniais statiniais Tauragės Kosmonautų gatvėje sausio 18 dieną vėl bus pardavinėjamas varžytynėse. Valdininko turto kaina nuo kiek daugiau nei 70 tūkstančių Eur nukrito iki 25 tūkstančių Eur, praneša „Tauragės kurjeris“.
Modestas Petraitis
Modestas Petraitis / „Tauragės kurjerio“ nuotr.
Temos: 2 Skyrybos Tauragė

Tauragės rajono savivaldybės administracijos direktoriaus Modesto Petraičio nekilnojamąjį turtą antstoliai varžytynėse bando parduoti nuo 2015-ųjų liepos. Jo kaina stipriai krenta. E-varžytynių sistemoje skelbiama, kad M.Petraičio nekilnojamąjį turtą išvaržo Šilutės antstolė Asta Pliuškevičienė.

6,42 aro žemės sklypo, beveik 156 kv. m gyvenamojo namo, ūkinio pastato, garažo ir šiltnamio pradinė kaina prieš pusantrų metų siekė 73 040 eurų, šįkart pradinė turto pardavimo kaina – vos 25 800 eurų.

Renaldo Malycho/„Tauragės kurjeris“ nuotr./Tauragės rajono savivaldybės administracijos direktoriaus Modesto Petraičio namas
Renaldo Malycho/„Tauragės kurjeris“ nuotr./Tauragės rajono savivaldybės administracijos direktoriaus Modesto Petraičio namas

M.Petraičio turtas areštuotas, jam apribota disponavimo teisė. Internete galima rasti, kad dar 2012 metais politiko žmona, su kuria jis išsiskyrė, šį turtą bandė parduoti už 72 tūkstančius eurų, tačiau nesėkmingai.

M.Petraitis „Tauragės kurjeriui“ yra sakęs, kad skolų našta jį užgriuvo dėl skyrybų. Skyrybų proceso metu namas ir paskola buvo padalinti per pusę. Buvusi M.Petraičio žmona savo dalies nemokėjusi, todėl bankas nutraukęs sutartį. Turtas buvo areštuotas ir vis bandomas parduoti.

Šįkart M.Petraitis kalbėti šia tema su žurnaliste nepanoro, vos paklaustas apie jo turto varžytynes, supyko. Nors politikas tvirtino nežinantis, kurią dieną vyks varžytynės, teigė, kad procesą stebi.

Nepatvirtintais duomenimis, M.Petraitis statosi kitą namą, tačiau į klausimą apie statybas neatsakė.

Kaip „Tauragės kurjeriui“ sakė antstolės A.Pliuškevičienės padėjėja, jei M.Petraičio turto varžytynės ir vėl neįvyks, jos bus paskelbtos neįvykusiomis ir pagal įstatymą bus pasiūlyta išieškotojui – bankui – pasiimti turtą į savo balansą. Jei bankas tai padaryti atsisakytų, galėtų prašyti antstolių turtą bandyti parduoti dar kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius