-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 03 25

Teatro dieną – „Prie barjero“

Klaipėdos teatralai jau ruošiasi penktadieniui, Teatro dienai. Visus scenos meno mylėtojus „Laimingi žmonės“ šią dieną kviečia į Klaipėdos koncertų salę – čia visus juokins komedija „Prie barjero“.
Palankių klaipėdiečių publikos vertinimų jau nupelnęs spektaklis „Prie barjero“ vėl bus rodomas uostamiestyje.
Palankių klaipėdiečių publikos vertinimų jau nupelnęs spektaklis „Prie barjero“ vėl bus rodomas uostamiestyje. / Organizatorių nuotr.

Praėjusių metų rudenį rampos šviesą išvydusiam spektakliui atrodo bus lemta gyvuoti ilgai. Ne tik todėl, kad jis sukurtas pagal nemirtingąsias literatūros klasiko A.P.Čechovo humoreskas.

Mačiusiųjų nuomone, su „bajeriu“ pastatytas spektaklis išsiskiria savo elegantiškumu, be galo pilnakraujais vaidmenimis, todėl pelnytai sulaukia itin palankios žiūrovų reakcijos.

Ramūnas Šimukauskas, pastaruoju metu sugebantis puikiai derinti klasikinius vaidmenis teatre su laidoje „Dviračio šou“ šarmingai kuriamu Seimo pirmininko A.Valinsko antrininko personažu, tikino, kad spektaklis nudžiugins klasikos pasiilgusius žiūrovus, juolab kad režisieriaus suburta komanda repetuodama ir vaidindama taip pat išgyveno šviesias emocijas. „Čechovas – tarsi ruginė duona, kurios pasiilgstama po greito maisto restoranų patiekalų“, – sakė jis.

Scenografiją ir kostiumus spektakliui kūrė Auksinio scenos kryžiaus laureatė, dailininkė Vilma Galeckaitė – Dabkienė, muziką - klaipėdietis Saulius Šiaučiulis, žinomas, talentingas teatro kompozitorius ir džiazo atlikėjas.

Spektaklio režisierius – klaipėdiečiams jau savu tapęs, visai neseniai Klaipėdos dramos teatre spektaklį „Įnamis“ pastatęs Arvydas Lebeliūnas.

Spektaklis „Prie barjero“ į Klaipėdos koncertų salę kviečia penktadienį, 18 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius