-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 03 31

Teatrui aukojo nedosniai

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras, praėjusios savaitės pabaigoje minint Tarptautinę teatro dieną, sumanė akciją, kurios metu žiūrovai patys sprendė, kiek mokėti už spektaklį. Tačiau publika teatralams neskubėjo atverti piniginių.
Per „Padėkos kaukės“ renginį buvo galima įsigyti teatro suvenyrų.
Per „Padėkos kaukės“ renginį buvo galima įsigyti teatro suvenyrų. / Egidijaus Jankausko/15min nuotr.

Muzikinis teatras šiai akcijai išleido proginius kuponus į 2 renginius. Juos žiūrovai nemokamai galėjo įsigyti teatro kasoje.

Su vienu kuponu teatro mėgėjai buvo kviečiami į „Padėkos kaukės” renginį. Šioje šventėje visi dalyviai buvo kviečiami įsigyti teatro suvenyrų. Paskaičiuota, kad tą vakarą simboliniams suvenyrams lankytojai išleido 444 Lt.

Šeštadienį su nemokamais proginiais kuponais buvo galima apsilankyti dar viename renginyje – šokio spektaklyje „Baletinė Dolskio ir Čaplino korta”. Tą vakarą salė buvo sausakimša – pasižiūrėti spektaklio atėjo 520 žiūrovų. Po renginio pildydami anketą jie nurodė, kad spektaklio bilietas vertas nuo 20 iki 50 Lt, tačiau patys tiek už spektaklį nepaaukojo. Iš viso tądien surinkti 2734 Lt. Už spektaklį susimokėjo mažiau nei pusė publikos.

„Mes patenkinti, kad pavyko įgyvendinti sumanymą, kad žmonės atėjo į teatrą. Gal kiek nuvylė tai, kad savanoriškai už bilietą susimokėjo tik apie 40 proc. visų žiūrovų. Nors tai buvo galima padaryti ir simboliškai“, – „15min” sakė teatro Rinkodaros skyriaus vedėja Vita Petrauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius