Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 28

Teisėsaugininkai apklausė Neilą Cooperį

Žlugusio banko „Snoras“ bankroto administratorius Neilas Cooperis teigia, jog jis bendradarbiauja su Lietuvos teisėsauga dėl atliekamo tyrimo, susijusio „Snoro“ bankrotu.
Neilas Cooperis sutiko duoti išskirtinį interviu 15min.lt žurnalistams
Neilas Cooperis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

N.Cooperio atstovai penktadienį išplatino pranešimą, kuriame teigiama, jog prieš dvi savaites Vilniuje N.Cooperis buvo susitikęs su tyrimą atliekančiais pareigūnais ir atsakė į jų klausimus.

„Nuosekliai laikausi pozicijos ir lieku ištikimas nuostatai, kad mes bendradarbiaujame ir toliau bendradarbiausime su teisėsaugos institucijomis dėl visų jų atliekamų tyrimų, susijusių su banko „Snoras“ bankrotu. Su pareigūnais visai neseniai buvo susitikęs, atsakiau į jų klausimus, kai Vilniuje lankiausi dėl „Snoro“ bankroto administravimo reikalų“, – pranešime teigė N.Cooperis.

N.Cooperio teigimu, viešumoje pasirodžiusi informacija, esą jis pasiūlė atlyginti su bankroto procesu susijusius nuostolius, yra melaginga.  Anot jo, šiuo metu svarstomos galimybės kreiptis į teismą dėl viešai skelbiamos melagingos informacijos paneigimo bei atsakomybės konkretiems leidiniams pritaikymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius