-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 15

Teismas neleido buvusiai D.Kedžio draugei dažniau matytis su dukra

Vilniaus apygardos teismas antradienį atmetė buvusios Drąsiaus Kedžio draugės Laimos Stankūnaitės skundą, kuriuo ji prašė leisti dažniau matytis su dukra.
Vilniaus apygardos teismas
Vilniaus apygardos teismas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kauno apylinkės teismas liepą buvo nustatęs bendravimo tvarką, pagal kurią L.Stankūnaitė galėjo su dukra susitikti du kartus per savaitę. Šią nutartį apskundusi L.Stankūnaitė norėjo su dukra susitikti tris kartus per savaitę.

„Teismo manymu, Kauno apylinkės teismo nustatyta tvarka atitinka vaiko teises ir interesus“, – BNS antradienį sakė Vilniaus apygardos teismo atstovė spaudai Jolanta Krupičevičienė.

Teismas pakeitė ankstesnę nutartį nustatęs reikalavimą L.Stankūnaitei su dukra bendrauti Lietuvos kriminalinės policijos biuro parinktoje saugumo reikalavimus atitinkančioje vietoje. Anksčiau buvo reikalaujama, kad susitikime dalyvautų Kauno miesto savivaldybės administracijos Vaiko teisių apsaugos darbuotojas.

Vilniaus apygardos teismas nagrinėjo ir kitą L.Stankūnaitės skundą, dėl civilinės bylos pagal D.Kedžio ieškinį, kuriuo buvo prašoma apriboti jos kaip motinos valdžią, sustabdymo.

Teismas atmetė ir šį skundą teigdamas, kad minėta civilinė byla yra sustabdyta pagrįstai, kol vyksta ikiteisminis tyrimas baudžiamojoje D.Kedžio dukros tvirkinimo byloje.

Įtariama, kad mergaitės tėvas D.Kedys spalio mėnesį Kaune nušovė Kauno apygardos teismo teisėją Joną Furmanavičių, o paskui – savo dukters motinos Laimos Stankūnaitės seserį Violetą Naruševičienę.

D.Kedys beveik prieš metus kreipėsi į Kauno policiją dėl savo mažametės dukros tvirkinimo, prie kurio organizavimo, anot jo, prisidėjo ir mergaitės motina L.Stankūnaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius