-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 20

„Tele 2“ klientai galės mokėti už automobilių stovėjimą ir Klaipėdoje

Telekomunikacijų bendrovės „Tele 2“ klientai už automobilio stovėjimą mobiliuoju telefonu gali atsiskaityti jau ir Klaipėdoje. Anksčiau ši paslauga veikė Vilniuje, Kaune, Šiauliuose bei Trakuose.
Montuojamas mokesčio už stovėjimą Klaipėdoje automatas
Už automobilių stovėjimą Klaipėdos gatvėse žinutėmis galės atsiskaityti ir „Tele 2“ klientai. / Egidijaus Jankausko/15min.lt nuotr.

„Tele 2“ klientai jau įvertino šio mokėjimo būdo pranašumus kituose didžiuosiuose šalies miestuose. Sulaukę populiarumo, mobiliuoju telefonu už automobilių stovėjimą siūlome atsiskaityti ir Klaipėdos gatvėse bei automobilių stovėjimo aikštelėse“, – tvirtino Aida Kimantaitė, „Tele2“ pridėtinių paslaugų specialistė.

Mokėti už automobilio stovėjimą mobiliuoju telefonu paprasta ir patogu, nes vairuotojams nebūtina turėti monetų, ieškoti mokėjimo aparato – susimokėti galima paspaudus vos keletą mobiliojo telefono mygtukų.

Reikia išsiųsti SMS ar pasinaudoti mobiliąja (WAP) automobilių statymo svetaine, esančia portalo wap.tele2.lt sekcijoje „Naudinga“. Pastarojoje taip pat pateikta informacija apie stovėjimo laiko trukmę bei įkainius skirtingose miestų zonose.

Norintys pradėti naudotis šia paslauga „Tele2“ prekybos salonuose gaus specialų lipduką, kurį reikės priklijuoti ant automobilio priekinio stiklo ir užregistruoti jo brūkšninį kodą. Tai padaryti galima numeriu 1332 išsiuntus SMS, prieš tai įrašius lipduko brūkšninį kodą ir automobilio numerį (žinutės kaina siekia 20 ct). Tas pats lipdukas galioja Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Trakuose ir Klaipėdoje.

SMS taip pat galima gauti priminimą, kad automobilio stovėjimo laikas baigiasi, o atsakius į šią žinutę laiką vėl pratęsti (priminimo žinutės kaina – 5 ct).

Mokestis už automobilio statymą bus įskaičiuotas į kliento mobiliojo ryšio sąskaitą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius