-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 26

Tiesioginė „Valanda su Rūta“ laida: ar lemta Lietuvai sužinoti tiesą D.Kedžio istorijoje?

Ketvirtadienį diskusijų laida „Valanda su Rūta“ tiesioginės transliacijos metu visos Lietuvos klaus: ar sužinosime kada nors visą tiesą apie Drąsiaus Kedžio istoriją?
Drąsius Kedys
Drąsius Kedys / Modesto Patašiaus/Lietuvos rytas nuotr.

Žmogaus teisių stebėjimo instituto direktorius Henrikas Mickevičius prognozuoja, kad teismas bylą dėl mergaitės tvirkinimo vargu ar galės nagrinėti nešališkai ir objektyviai, nes jaučiams didžiulis visuomenės, politikų ir žurnalistų spaudimas. „Kas atsitiks, jei teismas nuspręs, kad A. Ūsas nekaltas tvirkinimo byloje?“– klausia H. Mickevičius. Žmogaus teisių ekspertas perspėja apie galimus neramumus visoje šalyje.

Visuomenės nepasitikėjimas šalies teisėsauga, į du frontus pasidalinusi žiniasklaida, D. Kedžio dukters globėjų  Venckų namų apgultis Garliavoje, - tai situacija, kurioje atsidūrė šiandien Lietuva. Po kelių dienų generalinė prokuratūra turi paviešinti galutinius D. Kedžio ekspertizės tyrimus, kuriuos atliko ne tik Lietuvos, bet ir užsienio ekspertai. Gali būti, kad ekspertizės duomenys bus daug kam netikėti - turi paaiškėti tikrosios jo mirties priežastys ir sveikatos būklė prieš mirtį.

„Valandos su Rūta“ kvies diskutuoti, kaip jaučiasi vaikas, negalintis palikti globėjų namų teritorijos, kelias savaites negalintis pasimatyti su savo mama?

„Ar minia, budinti Garliavoje, gina vaiko interesus, ar, priešingai, kenkia vaikui?“ – klausia laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Tiesioginė „Valanda su Rūta“ – ketvirtadienį, 19.40 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius