-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 09

Tikrins Klaipėdos apskrities savivaldybių skolas

Vyriausybės atstovo tarnyboje tiriamas savivaldybių skolų klausimas.
A.Kubilius prašė opozicijos paramos karpomam biudžetui
Bus tiriamos savivaldybių skolos. / Egidijaus Jankausko/dienraščio 15 minučių nuotr.
Temos: 1 Savivaldybė

Lietuvos Respublikos Ministro pirmininko pavedimu Vyriausybės atstovo tarnyboje nagrinėjama Finansų ministerijos pateikta informacija apie Klaipėdos apskrities savivaldybių skolas.

Šilutės rajono savivaldybės kreditorinis įsiskolinimas sudaro 11632,2 tūkst. Lt, iš jų didžiausias įsiskolinimas už materialinio ir nematerialinio turto įsigijimą 8270,9 tūkst. Lt ir už šildymą 1270 tūkst. Lt.

Klaipėdos miesto savivaldybės kreditorinis įsiskolinimas sudaro 1588,3 tūkst. Lt, iš jų didžiausias įsiskolinimas už šildymą 1441,1 tūkst. Lt.

Neringos savivaldybės kreditorinis įsiskolinimas sudaro 819,2 tūkst. Lt, iš jų didžiausias įsiskolinimas subsidijoms 793,4 tūkst. Lt.

Kretingos rajono savivaldybės kreditorinis įsiskolinimas sudaro 696,8 tūkst. Lt, iš jų didžiausias įsiskolinimas už prekes ir paslaugas 315,2 tūkst. Lt ir už materialinio ir nematerialinio turto įsigijimą 110,4 tūkst. Lt.

Skuodo rajono savivaldybės kreditorinis įsiskolinimas sudaro 408,6 tūkst. Lt, iš jų didžiausias įsiskolinimas už materialinio ir nematerialinio turto įsigijimą 201,5 tūkst. Lt.

Klaipėdos rajono savivaldybės kreditorinis įsiskolinimas sudaro 114,6 tūkst. Lt, iš jų didžiausias įsiskolinimas už  materialinio ir nematerialinio turto įsigijimą 97,7 tūkst. Lt.ir už prekes ir paslaugas 16,9 tūkst. Lt.

Vyriausybės atstovo tarnyba raštu kreipėsi į Savivaldybių administracijų direktorius ir Savivaldybių kontrolierius, prašydama pateikti tam tikrą informaciją.

Įvertinus ją bus apibendrinamos savivaldybių įsiskolinimo priežastys, numatomi Vyriausybės atstovo tarnybos veiksmai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius