Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 09 30

Tomas Praniauskas iki patekimo į kalėjimą Anglijoje gyveno vos 11 dienų

Vienuolika dienų. Tiek laiko 28 m. lietuvis Tomas Praniauskas buvo praleidęs Anglijoje iki tol, kol įvykdė apiplėšimą ir pateko už grotų. Dabar jis dvejus metus kalės, o po to bus deportuotas iš šalies, nusprendė teismas.
Tomas Praniauskas
Tomas Praniauskas

Kaip rašo shropshirestar.com, T.Praniauskas į Angliją gyventi šių metų birželį atvyko iš Airijos Drohedos miesto. Anglijoje jis ketino susirasti darbą.

Tačiau vos keliolika dienų trukusios darbo paieškos vieno vaiko tėvui nebuvo sėkmingos. Tuomet lietuvis susidėjo su netinkama kompanija ir ėmėsi plėšimų.

Nustatyta, kad jis apiplėšė namą Čeltname ir iš jo pavogė papuošalų ir laikrodžių už 1,5 tūkst. svarų. Birželio 20 d. lietuvis apiplėšė kitą namą ir iš jo pagrobė įvairių daiktų už 650 svarų.

Prokuroras Kevinas Jonesas nurodė, kad sučiuptas nusikaltimo vietoje T.Praniauskas buvo be batų, mūvėjo tik kojines, treningus ir pirštines. Jis naudojosi specialiomis priemonėmis spynoms atrakinti.

Šrousberio karališkasis teismas  skyrė T.Praniauskui dvejus metus nelaisvės. Be to, vos atliks bausmę, jis iškart bus deportuotas į Lietuvą.

Nuteistajam taip pat skirta 120 svarų bauda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius