Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 12

TPP išvyka: Žilinskas, „Raketa“ ir šautuvas Stomai

Tautos prisikėlimo partijos (TPP) nariai penktadienį popiet iš Kauno vienintele Lietuvoje belikusia vadinamąja „Raketa“ išplaukė į Nidą. Su dideliu krepšiu į kelionę išvykęs „gelbėtojas“ Jonas Stanevičius teigė pasiėmęs šautuvą Sauliui Stomai. Visi TPP nariai kaip susitarę tvirtino, kad partijos viduje įtampos dėl galimo TPP skilimo nėra.
Nida
Nida / BFL nuotr.
Temos: 2 Šautuvas Raketa

Vienintelis Rokas Žilinskas atvirai pareiškė, kad jaučia įtampą, nes jos pilna visa politika, – rašo portalas „Delfi“.

Prie TPP frakcijos prisijungęs J. Stanevičius lipdamas į laivą sulaukė klausimų, ar vežasi meškeres, tačiau politikas netikėtai pareiškė: „Vežuosi šautuvą Stomai“. Vėliau politikas pripažino, kad tai tebuvo metafora.

J. Stanevičius S. Stomą, kuris TPP pažėrė kritikos, išvadino bailiu. Pats S. Stoma į Nidą nevyko. Kaip teigė TPP nariai, S. Stoma buvo kviestas, tačiau nevyko dėl asmeninių priežasčių.

Vienas pirmųjų prie „Raketos“ pasirodė R. Žilinskas, kuris tikino vykstantis smagiai praleisti savaitgalio bei tvarkyti pajūrio. Tačiau R. Žilinskas neneigė, kad partijos viduje tvyro įtampa ir kelionė į Nidą ją turėtų sumažinti.

Tuo tarpu A.Valinskas buvo pakilios nuotaikos. „Kaip pasakytų Markas Twainas – gandai apie mūsų išsivaikščiojimą yra gerokai perdėti ir per ankstyvi. Mes plaukiame švęsti mūsų partijos pirmojo gimtadienio“, – sakė A. Valinskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius