-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 08 02

Transporto atašė Kinijoje konkursą laimėjo Rimanto Sinkevičiaus kraštietis

Konkursą į transporto atašė Kinijoje laimėjo susisiekimo ministro Rimanto Sinkevičiaus kraštietis ir pažįstamas, Jonavos vyriausiasis prokuroras Vitalijus Jaroščenka, skelbia „Lietuvos rytas“.
Rimantas Sinkevičius
Rimantas Sinkevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Tai, kad prokuroras laimėjo konkursą, dienraščiui patvirtino ir pats susisiekimo ministras. Prokuroras, šiuo metu vadovaujantis Jonavos ir Kėdainių rajonų apylinkės prokuratūroms, konkurse sulaukė vieno varžovo, nemokančio kinų kalbos – pats V.Jaroščenka moka kinų kalbą. Būtent šį V.Jaroščenkos pasirinkimo motyvą nurodė ir R.Sinkevičius

Prokuroras taip pat mano, jog sėkmė konkurse jį lydėjo būtent dėl kalbos mokėjimo, tačiau neneigė, kad tam įtakos galėjo turėti ir pažintis su ministru. Jis atskleidė, jog su pažįstamu politiku prokuroras yra kalbėjęs ir apie tai, kad norėtų keisti veiklą, kurią visą laiką labiau įsivaizdavo susijusią su Kinija. Tačiau pokalbio metu transporto atašė pareigybė esą dar buvo užimta.

Šis postas atsilaisvino, kai buvęs transporto atašė Kinijoje Rolandas Bražinskas sulaukė pasiūlymo dirbti „Lietuvos geležinkeliuose“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius