Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 17

Traukiasi Kretingos rajono savivaldybės administracijos vadovė Jolanta Girdvainė

Permainos ne tik Klaipėdos rajono, bet ir Kretingos savivaldybės administracijoje. Pranešama, kad traukiasi daugiau nei pusantrų metų administracijai vadovavusi Jolanta Girdvainė. Ketvirtadienį apie pasitraukimą pranešė ir Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos vadovas Artūras Bogdanovas.
Kretingos vicemeras D.Samalius ir administracijos direktorė J.Girdvainė kviečia aplankyti Kretingą.
Kretingos administracijos direktorė J.Girdvainė / J. Andriejauskaitės / 15min nuotr.

Abiejų pasitraukimo priežastys skamba panašiai – nejautė politinio palaikymo savo veiksmams.

„Tiesiog ta atėjo valanda. Tiesiog paskutiniu metu, ką darydavau – nejaučiau palaikymo. Išėjimui pribrendau“, – teigė J.Girdvainė.

Jos sprendimas dar bus svarstomas rajono tarybos posėdyje. Pati J.Girdvainė tikino pirmiausiai sieksianti pailsėti, darbo pasiūlymų neturi.

Apie tokį J.Girdvainės sprendimą pasisakė ir Kretingos meras Antanas Kalnius: „Gerbiu ir suprantu tokį jos sprendimą. Deja, bet jau kone pusmetį beveik visos Administracijos iniciatyvos bei parengti svarbiausi sprendimai užstringa politinėse intrigose. Dėl to kenčia ne tik administracijos, kurios darbuotojai iš politikų pastaruoju metu sulaukia net ir nepelnytų žeminimų, darbas, bet ir visi Kretingos rajono gyventojai. Puikiai suvokiu, kad šių politinių intrigų pagrindinis taikinys tikrai ne direktorė. Nors realu, kad ir ji ne vienam buvo kliūtis“.

J.Girdvainę į administracijos vadovės postą pasiūlė pats meras, rinkimus laimėjęs su komitetu „Kretingos kraštas“. Jokiai partijai nepriklausanti moteris turėjo patirties dirbdama Klaipėdos miesto savivaldybėje.

Ketvirtadienį apie pasitraukimą pranešė ir gretimo – Klaipėdos rajono – savivaldybės administracijos direktorius A.Bogdanovas. Buvęs Žemės ūkio viceministras pasitraukimo priežastimi taip pat įvardino politinio pasitikėjimo stoką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius