Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 05

Trauktis Čapliką ragina vis stipriau

Kad sveikatos apsaugos ministras A.Čaplikas toliau gali eiti pareigas, jau abejoja net dalis valdančiųjų, o pačiam ministrui svarbu, jog aistros nepakenktų koalicijos stabilumui, rašo „Lietuvos žinios“.
Algis Čaplikas
Algis Čaplikas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dėl korupcijos skandalo sukrėtusio Sveikatos apsaugos ministeriją A.Čapliką prisiimti atsakomybę anksčiau ragino opozicijos atstovai, o dabar prisidėjo ir valdančioji koalicija.

Parlamentaras Evaldas Jurkevičius, kuris nepatenkintas A.Čapliko veikla, ketvirtadienį kreipėsi į kolegas iš Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos ir ragino apsvarstyti susiklosčiusią situaciją ir A.Čapliko atsakomybę.

Pasak E.Jurkevičiaus, ministras turi kuo greičiau atsistatydinti, nes korupcijos skandalas turėjo įtakos visai valdančiajai koalicijai. Jis teigia, kad ministras turėtų bent jau viešai pasiaiškinti ir atsakyti į kai kuriuos visiems rūpimus klausimus. Teigiama, jog TS-LKD frakcijoje yra daugiau A.Čapliko galimybėmis toliau eiti ministro pareigas abejojančiųjų, todėl ministras greitai gali būti kviečiamas į frakciją pasikalbėti. Tą patį daryti ruošiasi ir Seimo Liberalų sąjūdžio frakcija.

LiCS pirmininkas Gintautas Babravičius nelinkęs dramatizuoti užvirusių aistrų ir netgi džiaugiasi, kad partneriai aktyviai domisi korupcijos istorija.

Tuo tarpu ketvirtadienį Valentinas Mazuronis kreipėsi į premjerą Andrių Kubilių, kad šis atstatydintų A.Čapliką iš pareigų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius