-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 10

„Travel Channel“ kuria antrą filmą apie Lietuvą

Prieš du metus sėkmingai sukūręs filmą apie Lietuvą, žiūrimas visame pasaulyje kelionių TV kanalas „Travel Channel“ atvyko kurti dar vieno filmo apie mūsų šalį. Jį galės išvysti 117 šalių gyventojai.
Kryžių kalnas
Kryžių kalnas / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.
Temos: 2 Lietuviai Įvaizdis

Filmo „Third class traveler“ filmavimas prasidėjo vakar ir truks iki gegužės 17 d. Pagrindinė filmo idėja – turiningai kelionei dideli pinigai nereikalingi, gera kompanija ir geras poilsis nekainuoja daug.

„Didžiulę auditoriją visame pasaulyje turinčio TV kanalo dėmesys mūsų šaliai – puikiausia reklama, padidinsianti Lietuvos žinomumą ir patrauklumą daugelyje kraštų. Džiaugiamės, kad tikrai galinti pasirinkti, kur keliauti, ši kūrėjų komanda dar kartą atvyko čia ir garsins mūsų šalį dar penkerius metus“, – teigia Turizmo departamento direktorė Raimonda Balnienė. 

Prieš atvykdamas į Vilnių vienas garsiausių „Travel Channel“ vedėjų Julianas Hantonas tikino apsistosiąs pas lietuvius, gyvensiąs ir pramogausiąs su jais tam, kad susipažintų su lietuvių kasdienybe, papročiais ir kultūra, mąstysena.

Britų žurnalistas ketina išbandyti purvo vonių poveikį Druskininkuose, alaus stiprumą Biržuose, žuvienės skonį bei jūrininko kasdienybę Klaipėdoje ir pasivėžinimą riedžiu su sostinės meru Artūru Zuoku. Kelionių kanalo veidas taip pat panoro išvysti Kryžių kalną, kuršių kapines Nidoje, pagyventi kaimo sodyboje Anykščių rajone bei susipažinti su sovietiniu palikimu Grūto parke.

Filmas „Third class traveler“ apie Lietuvą bus transliuojamas penkerius metus 117 šalių Europoje, Afrikoje ir Vidurio Rytuose, įgarsintas 14 kalbų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius