Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 28

Trumpam „prabilę“ autobusai nutilo

Dar praėjusios vasaros pabaigoje buvo žadama, kad uostamiesčio autobusuose keleiviai netrukus galės išgirsti stotelių pavadinimus, tačiau iki šiol šis projektas nėra įgyvendintas.
Po pirmųjų bandymų vasaros pabaigoje įrašytu balsu skelbti stotelių pavadinimus iki šiol tvyro tyla.
Po pirmųjų bandymų vasaros pabaigoje įrašytu balsu skelbti stotelių pavadinimus iki šiol tvyro tyla. / 15min.lt/Egidijaus Jankausko nuotr.

Buvo skelbiama, kad profesorius Leonidas Donskis įgarsino Klaipėdoje esančių stotelių pavadinimus, o jo balsas sklis ne tik autobusų viduje, bet ir iš išorėje esančių autobuso mikrofonų. Tokiu būdu stotelėje stovintys žmonės galės išgirsti, kokio maršruto autobusas atvyko.

Tačiau šiuo metu vis dar lieka neaišku, kada išties autobusai „prabils“. Kaip teigė viešosios įmonės „Klaipėdos keleivinis transportas“ direktorius Gintaras Neniškis, visas procesas sustojo dėl rangovų. Esą jie nepadarė savo darbo iki galo. Jau dvylikoje autobusų buvo instaliuota visa reikalinga įranga. Tačiau iki galo – taip, kad pradėtų veikti – ji taip ir liko nesutvarkyta,

„Jau trejus metus vykdomas šis projektas. Vis dar turiu optimizmo, kad viskas bus padaryta. Rangovams dabar yra nustatytas terminas – darbus jie turi baigti iki balandžio trisdešimtos dienos“, – „15min“ sakė G.Neniškis. Anot pašnekovo, jei rangovai nevykdys savo įsipareigojimų „Klaipėdos keleivinis transportas“ bandys skųsti teismui dėl neatliktų darbų. Tokiu atveju projekto įgyvendinimui bus pasirinkti kiti rangovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius