-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 09

TS-LKD prezidiumas siūlo šešis naujus kandidatus į sostinės merus

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) prezidiumas siūlo Vilniaus sueigai naujus šešis kandidatus į miesto mero postą.
Mantas Adomėnas
Mantas Adomėnas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ketvirtadienį partijos prezidiumo posėdyje nutarta Vilniaus skyriams pasiūlyti be parlamento Manto Adomėno kandidatūros apsvarstyti Seimo narių Stasio Šedbaro, Arvydo Anušausko, Pauliaus Saudargo, buvusio premjero patarėjo Mykolo Majausko, politologo Lauryno Kasčiūno ir Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nario Valdo Benkunsko kandidatūras.

„Dabar prasidės intensyvesni galimų ir kitų pavardžių svarstymai skyriuose ir po kelių savaičių žinosime, kokias pavardes skyriai siūlo, ir tada matysime, kaip gali atrodyti Vilniaus skyrių sprendimas“, – po prezidiumo posėdžio BNS sakė TS-LKD pirmininkas Andrius Kubilius.

Anot jo, kandidatas į sostinės merus turėtų paaiškėti lapkričio viduryje partijos Vilniaus miesto sueigos tarybai surengus specialią konferenciją ir joje išrinkus galutinį kandidatą į sostinės merus.

Paklaustas, ar bus dar kartą siūloma Lietuvo banko pirmininko pavaduotojai Ingridai Šimonytei dalyvauti mero rinkimuose kaip TS-LKD kandidatei, A.Kubilius atsakė, kad viskas priklauso nuo kiekvieno skyriaus apsisprendimo, ką siūlyti, tačiau konservatoriai norėtų ją matyti kaip kandidatę.

Be to, ketvirtadienį per TS-LKD prezidiumo posėdį pasiūlyta kaip kandidatės į Neringos mero postą svarstyti žurnalistės, Vytauto Landsbergio padėjėjos Liepos Rimkevičienės kandidatūrą.

Savivaldos rinkimai Lietuvoje vyks kitų metų kovo 1 dieną. Pirmą kartą merai bus renkami tiesiogiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius