Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 11

„Tvarkiečiai“ buria naują daugumą Vilniaus savivaldybėje

Opozicijai Vilniaus miesto savivaldybės taryboje priklausanti „Tvarkos ir teisingumo“ frakcija antradienį rengia pasitarimą dėl naujos daugumos formavimo.
„Grinda“ aukcione mėgins parduoti 9 mln. litų sostinės savivaldybės skolą.
Vilniaus miesto savivaldybė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pasak frakcijos pranešimo, „visi Vilniaus miesto savivaldybės frakcijų vadovai ir kiekvienas tarybos narys“ kviečiami vienytis į naują Vilniaus miesto savivaldybės tarybos daugumą. Esą galimybė sudaryti naują politinę daugumą atsirado „atsistatydinant iš mero pareigų Viliui Navickui“.

Dabartinis sostinės meras V.Navickas, dėl spaudimo savivaldybės kontrolieriui Šarūnui Skučui pašalintas iš konservatorių gretų, žada atsistatydinti, kai valdantieji sutars, kas jį pakeis.

Tačiau penktadienį dėl naujo Vilniaus mero tartis susitikę miesto valdančiąją koaliciją sudarančių partijų atstovai bei iš koalicijos prieš kurį laiką pasitraukęs Liberalų sąjūdis derybų dėl galimų mero kandidatūrų taip ir nepradėjo – apsistota prie koalicijos sudėties svarstymo.

Valdančiąją daugumą sostinės savivaldybės taryboje sudarantys konservatoriai, socialdemokratai, liberalcentristai ir Nepriklausoma bei Vilniečių frakcijos dėl naujojo sostinės mero žada tartis trečiadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius