-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 09

Tyrimui pasitelkė juristus

Uostamiesčio meras sudarė komisiją, kuri tirs, ar pagrįstas politikų pareiškimas dėl Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus nusižengimų.
Ar savivaldybės administracijos vadovas Aloyzas Každailevičius nenusižengė įstatymams, spręs speciali komisija.
Ar savivaldybės administracijos vadovas Aloyzas Každailevičius nenusižengė įstatymams, spręs speciali komisija. / Egidijaus Jankausko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Toks atvejis, pasak Rimanto Taraškevičiaus, yra beprecedentis. Atsižvelgus į Klaipėdos miesto tarybos Liberalų sąjūdžio frakcijos pareiškimą dėl administracijos vadovo Aloyzo Každailevičiaus tarnybinių nusižengimų, buvo sudaryta speciali komisija iš įvairių institucijų atstovų.

Ar politikų pareiškimas dėl A.Každailevičiaus veiksmų pagrįstas ar ne, per dešimt dienų turės nuspręsti trijų asmenų komisija. Pareiškimą nagrinės Klaipėdos apskrities viršininko administracijos Juridinio skyriaus vedėja Renata Jankauskaitė, Palangos miesto savivaldybės administracijos Centralizuotos vidaus audito tarnybos vedėja Inga Aksamitauskaitė bei Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Juridinio skyriaus vedėjo pavaduotojas Vaidotas Jasas.

Politikų nemalonės A.Každailevičius sulaukė dėl išmokėtų premijų valdininkams, susikompromitavusio A.Šimkaus paskyrimo į kitas pareigas bei sutarties pasirašymo su Danės krantinės rekonstrukciją atliekančia bendrove.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius