-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 20

Ugniagesio gelbėtojo žvaigžde apdovanotas liepsnas mineraliniu vandeniu užgesinęs pareigūnas

Ugniagesio gelbėtojo žvaigžde apdovanotas Šiaulių apskrities VPK vyriausiasis patrulis Aurelijus Bagušis. Pareigūnas padėjo išvengti gaisro.
Pareigūnas apdovanotas ugniagesio gelbėtojo žvaigžde
Pareigūnas apdovanotas ugniagesio gelbėtojo žvaigžde / Šiaulių apskrities VPK nuotr.

Ketvirtadienį Šiaulių apskrities VPK apsilankė Šiaulių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos viršininkas Jonas Misiūnas. Ugniagesių gelbėtojų vadovas atvyko apdovanoti Šiaulių apskrities VPK Patrulių rinktinės vyriausiąjį patrulį Aurelijų Bagušį.

Padėkojęs pareigūnams už bendradarbiavimą, svečias Aurelijui Bagušiui įteikė vieną iš aukščiausių apdovanojimų – ugniagesio gelbėtojo žvaigždę.

Apdovanojimo patrulis nusipelnė lapkričio 15 dieną, likviduodamas gaisrą. Tąnakt Šiaulių apskrities policijos patrulių ekipažo, važiavusio Trakų gatve, dėmesį patraukė iš vieno namo kiemo sklindantys šviesos blykčiojimai ir traškantis garsas.

Šiaulių apskrities VPK praneša, kad 19 metų tarnybos policijoje stažą turintis A.Bagušis su kolega iš karto sukluso ir įvairavo automobilį į kiemą.

Čia pareigūnai išvydo, kaip liepsnos liežuviai laižo laukujes duris, kurios, kaip vėliau paaiškėjo, priklauso name įsikūrusiam lombardui. Vyrai griebė po ranka turėtą butelį mineralinio vandens, šliūkštelėjo jį ant liepsnojančio plastikinio butelio ir nuspyrė jį į kiemo vidurį.

Kadangi kieme buvo šlapia, ugnies šaltinį patruliams greit pavyko likviduoti. Buvo išgelbėtas įmonės turtas, nes plastmasinis butelis su degiu skysčiu prie lombardo durų buvo padėtas su tikslu sukelti gaisrą.

Ugniagesių gelbėtojų vadovas Jonas Misiūnas pareigūnus sveikino su artėjančiomis šventėmis, linkėjo geros tarnybos, sveikatos ir tolesnio sėkmingo bendradarbiavimo gelbstint žmonių gyvybes bei turtą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius