Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 09

„Ūkio banko“ vadovas Vladimiras Romanovas džiaugiasi Vladimiro Putino pergale, smerkia Lietuvos poziciją

Politinę partiją kuriantis didžiausias Ūkio banko akcininkas Vladimiras Romanovas penktadienį išsakė pagyrų Rusijos prezidento rinkimus laimėjusiam Vladimirui Putinui ir pasmerkė Lietuvos bei JAV laikyseną rinkimų fone.
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

V.Romanovas portale diena.lt paskelbtame komentare teigia, kad V.Putino „pergalė ypač įtikinama tokio didelio masto organizuotos provokacijos ir melo dėl negarbingų rinkimų fone“.

„Pasinaudota net Hillary Clinton, kurią jos vyras, buvęs JAV prezidentas apgavo ir pažemino savo neištikimybe. Jai į pagalbą reikėjo pakviesti ir Moniką Lewinsky – abi moterys poroje atrodytų patraukliau ir kaip suviliotos bei apleistos pritrauktų daugiau užjaučiančiųjų“, – rašo V.Romanovas.

„Gėda dėl Lietuvos, kurios vietiniai žinovai lyg marionetės kartojo šį spektaklį, taškėsi seilėmis, kaip šunelis ant dramblio ir tokiu būdu darė Lietuvai didžiulį ekonominį nuostolį. Turbūt tikėjosi, kad šeimininkai pastebės jų užsidegimą“, – teigia verslininkas.

Praeitą mėnesį naujos politinės partijos steigimą inicijavęs V.Romanovas taip pat sukritikavo Vakarų spaudą dėl kritikos Maskvai ir teigia, kad nepaisant provokacijų Rusija rinkimuose susivienijo.

„V.Putino ir D.Medvedevo tandemas prirėmė prie sienos šiuolaikinės kolonizacijos meistrus valstybių, kurių informacinė erdvė yra „laisvosios“ spaudos monopolijos rankose. Iš šios spaudos puslapių neišnyksta “nepriklausomi„ politologai ir kovotojai, už kurių nugarų paprastai stovi Vakarų žvalgybos specialiosios pajėgos“, – rašo verslininkas.

„Provokacijos jų organizatoriams davė atvirkštinį rezultatą – Rusija susivienijo ir įrodė, kad joje bet kuriuo atveju mažiausiai 6 metus nepavyks padaryti to, kas vyksta Afrikoje ir “laisvojoje„ Europoje“, – teigia V.Romanovas.

Verslininko vertinimu, Rusijoje dabar „yra dviejų jos lyderių tandemas, atkuriantis šalį po eilinės “demokratinės„ banditiškos revoliucijos“.

Vasarį Kaune „Žalgirio“ krepšinio klubo savininkas V.Romanovas inicijavo naujos Lietuvos žmonių partijos steigiamąjį suvažiavimą, kuriame dalyvavo apie 1400 žmonių. Šie žmonės balsavo ir tapo naujos partijos steigėjais, patvirtino partijos programą, kurios nė nematė. Partijos programa delegatams nebuvo išdalinta.

Partijos pirmininke išrinkta Joana Šimanauskienė tąkart suvažiavime perskaitė trumpą programos įžangą ir trumpai paminėjo, jog partijos programoje, be kita ko, numatoma numatoma gerinti santykius su artimiausiais kaimynais.

J.Šimanauskienė BNS ne kartą žadėjo atsiųsti galutinai suredaguotą programą, tačiau iki šiol jos neatskleidžia bei kelias pastarąsias savaites neatsiliepia mobiliuoju telefonu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius