Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 23

Uostamiesčio merui patarinės šešiolikos klaipėdiečių komanda

Meras Vytautas Grubliauskas subūrė visuomeninių patarėjų komandą, su kuria susitiko ir jai įteikė pažymėjimus iš karto po šeštadienio inauguracijos iškilmių.
Vytautas Grubliauskas teigė, jog atsisveikinti su Seimo nario mandatu jam nebus sudėtinga, juolab kad Klaipėdoje gyvena ir jo šeima.
V.Grubliauskui patarinės įvairių specialybių klaipėdiečiai. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

16 klaipėdiečių patarinės ir padės merui apsisprendžiant priimant specifinius spendimus visos ketverių metų kadencijos metu. Patarėjų komandą sudaro gydytojų, studentų, žiniasklaidos, neįgaliųjų atstovai ir verslo klausimus išmanantys bei kiti iniciatyvūs miesto gyventojai.

„Net ir patyrę politikai nėra visažiniai ir to pripažinimas yra kelio pradžia į didesnį įsiklausimą ir geresnius sprendimus miesto labui. Tuo vadovaudamasis ėmiausi formuoti šią visuomeninę patarėjų grupę, kuri nešališkai ir profesionaliai padės suvokti skirtingų sričių padėtį ir iššūkius. Su šia patarėjų komanda jausiuosi žymiai tvirčiau priimdamas svarbius politinius sprendimus ateityje“, – apie savo iniciatyvą pasakojo meras.

Visuomeniniais mero patarėjais tapo Regina Ševelkaitienė, Mindaugas Mizaras, Alvydas Česas, Edmundas Kvederis, Michailas Andrijanovas, Valdemaras Puodžiūnas, Aurima Švedaitė, Jolanta Norkienė, Eglė Skuodaitė, Laimonas Urbikas, Bartautė Daiva Barišauskaitė, Edgaras Norkus, Audronė Jomantienė, Jelena Urbonienė, Teisutis Matulevičius, Edita Mejaraitė-Zenkevičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius