Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 06

Uostamiestyje šeštadienį rinksis mitinguotojai

Nepolitinė piliečių asociacija „Jungtinis demokratinis judėjimas“ šeštadienį uostamiestyje surengs pilietinę akciją – Žemaitijos mitingą.
Jungtinio demokratinio judėjimo atstovai piketuodami išreiškė nepasitenkinimą prokuratūros darbu.
Jungtinio demokratinio judėjimo atstovai piketuodami išreiškia nepasitenkinimą prokuratūros darbu. / Ginos Kubiliūtės/15min.lt nuotr.

„Laikas pasakyti oligarchinės valdžios savivalei „ne“! Veržkite diržus ne darbuotojams, pensininkams, studentams ir verslininkams, o oligarchamas, korupcinius „Leo“ ir „VST“ privatizavimo sandorius paskelbkite niekiniais ir grąžinkite valstybei daugelio milijonų kapitalą“, - teigia judėjimo atstovai.

Mitinge bus reikalaujama panaikinti senaties terminą ekonominiams ir korupciniams nusikaltimams, primenama, kad prokuratūra turi ginti viešus interesus ir nevilkinti bylų. Vienas iš pilietinės akcijos iniciatorių siūlymų: įkurti piliečių renkamą valstybės tribunolą korumpuotiems politikams ir pareigūnams teisti.

Mitinge, kuris 13 val. vyks Atgimimo aikšėje, dalyvaus Jungtinio demokratinio judėjimo pirmininkas teisininkas Kęstutis Čilinskas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius