Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 01 17

Uostamiestyje žadamas sniegas

Savaitgalį Klaipėdoje kritulių neiškrito, tad šeštadienio dieną gatvėms papildomo barstymo ir valymo neprireikė.
Katė ant sniego
Sninga / 15min.lt skaitytojos Ingos nuotr.
Temos: 1 Sniegas

Tačiau vakare du „Specialaus autotransporto“ automobiliai ėmė ruoštis stipriai šalnai ir galimam sniegui naktį, tad barstė įkalnes, nuokalnes, tiltus ir pagrindines uostamiesčio gatves. Paryčiais tai buvo dar kartą pakartota.

Šeštadienį spaudęs 14 laipsnių šaltis, naktį atlėgo, o sekmadienį Klaipėdoje buvo jau tik šeši laipsniai šalčio. Daugiau šalčio uostamiestyje šią parą sinoptikai nežada.

„Orų prognozės žada, kad šiomis dienomis ar net šį vakarą sulauksime sniego, kuris nesitrauks kelias dienas. Kol kas dirbame įprastu grafiku, bet žmonės ir transporto priemonės paruoštos galimai sniego gausai ir intensyvesniam darbui,“ – pasakojo „Specialus autotransportas“ logistikos direktorius Rimantas Strakšys.

Per parą kompanijos barstytuvai ant uostamiesčio gatvių išberia apie 12 tonų druskos. Kol kas  „Specialus autotransportas“ savo darbų grafiko nekeičia, barsto svarbiausias gatves bei vietas kelis kartus per parą ir savaitgalį.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius