Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 06

Už Kauno vardo garsinimą – medaliai

Kauno rotušėje pirmadienį surengtame Padėkos vakare apdovanotas Lietuvos televizijos konkurso „Triumfo arka“ nugalėtojas Liudas Mikalauskas bei Kauno miesto simfoninio orkestro dirigentas Modestas Pitrėnas ir orkestro direktorius Algimantas Treikauskas.
Simboliniai medaliai bus įteikti ne tik „Triumfo arkoje“ nugalėjusiam L.Mikalauskui (nuotr.), bet ir Kauno miesto simfoninio orkestro direktoriui bei dirigentui.
Simboliniai medaliai bus įteikti ne tik „Triumfo arkoje“ nugalėjusiam L.Mikalauskui (nuotr.), bet ir Kauno miesto simfoninio orkestro direktoriui bei dirigentui. / Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr.

Miesto meras Andrius Kupčinskas visiems trims Kauno vardą garsinusiems kauniečiams įteikė pasidabruotą Kauno savivaldos 600 metų jubiliejinius medalį.

Lietuvos televizijos projekte „Triumfo arka“ sėkmingai pasirodęs 23 metų tauragiškis L.Mikalauskas finalinėje kovoje vos kelių balsų persvara nugalėjo labiau patyrusį tenorą Edmundą Seilių. Tauragėje vidurinę baigęs dainininkas šiuo metu studijuoja Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Kauno fakultete Vokalo katedroje.

Daugiau kaip tris mėnesius vykusio konkurso metu savo sugebėjimus dainininkai – rimtosios muzikos profesionalai, studentai ar kitokį muzikinį išsilavinimą turintys žmonės – demonstravo gyvai atlikdami populiariausias arijas iš operų, roko operų, operečių bei miuziklų. Kūriniai skambėjo akompanuojant Kauno miesto simfoniniam orkestrui, diriguojamam M.Pitrėno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius