Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 09

Už pavėluotą mokestį – nemalonumai

Rimkuose gyvenančią garbaus amžiaus porą papiktino pranešimas, jog jiems gali grėsti bauda dėl pavėluoto mokėjimo už šiukšles. Tokio grasinimo jie sulaukė iš Klaipėdos savivaldybės.
Rinkliava už komunalines atliekas vis dar sukelia klaipėdiečių nepasitenkinimo bangas.
Rinkliava už komunalines atliekas vis dar sukelia klaipėdiečių nepasitenkinimo bangas. / Egidijaus Jankausko/15min nuotr.

Savivaldybės duomenimis, Rimkuose gyvenantis Algirdas Albertas Tilvikas ne tik nemokėjo už komunalinių atliekų išvežimą bei tvarkymą, bet ir atsisakė turėti konteinerį.

Tačiau pats A.A.Tilvikas paneigė tokią informaciją. 40 metų nuosavame name gyvenanti pora teigė, kad jie niekad neatsisakė turėti konteinerio ir be jokių problemų jį priimtų. Anot jų, jiems nebuvo pranešta, kad turi įsigyti konteinerį, o po Naujųjų iškart gavo įspėjimą, kad nemoka už komunalines atliekas. Iki tol jie šiukšles degindavo ar palikdavo savo žemėje.

Anot savivaldybės atstovų, kiekvienas klaipėdietis privalo mokėti už šiukšles. To nepadarius, gresia administracinė atsakomybė. Išsiaiškinus šią situaciją, Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio komitetas informavo Rimkuose gyvenančią porą, kad jie nebus baudžiami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius