Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 23

Už prasižengimus ne kartą svarstytas seimūnas Andrius Šedžius mokys gero elgesio?

Seimo Etikos ir procedūrų komisijos už įvairius prasižengimus ne kartą svarstytas parlamentaras Andrius Šedžius gali pats pradėti mokyti kolegas gero elgesio.
„Tikrai nėra taip, kad atvažiavau ir ant šaligatvio pastačiau mašiną“, – tikino parlamentaras A.Šedžius.
„Tikrai nėra taip, kad atvažiavau ir ant šaligatvio pastačiau mašiną“, – tikino parlamentaras A.Šedžius. / Mariaus S./15min.lt skaitytojo nuotr.

Mišri Seimo narių grupė, kuriai priklauso ir iš socialdemokratų gretų pasitraukęs A.Šedžius, nutarė būtent šį politiką deleguoti į Etikos ir procedūrų komisiją.

Šis parlamentaras turėtų pakeisti Konstantą Ramelį. Daugiau kaip metus Etikos ir procedūrų komisijos posėdžius boikotavęs parlamentaras iš etikos sargų gretų nutarė trauktis gavęs kitą postą – tapo Operatyvinės veiklos parlamentinės kontrolės komisijos vadovu, rašo „Lietuvos rytas“.

Pasitraukimo iš komisijos motyvų K.Ramelis vakar neaiškino, bet palankiai vertino frakcijos sprendimą pasirinkti A.Šedžių: „Komisija svarstė ir savo vadovo Algimanto Salamakino elgesį, netgi pripažino, kad jis pažeidė etiką.

Bet tai kažkodėl nesutrukdo socialdemokratui ir toliau vadovauti komisijai. Matyt, tokiu atveju gali joje būti ir A.Šedžius.”

Šios grupės vadovė Agnė Zuokienė pripažino, kad sprendimas skirti A.Šedžių į EPK turi tam tikrą potekstę: „Mes taip elgiamės, nes komisijos darbas yra neproduktyvus, o problema – jos vadovas. Tai savotiška protesto forma.“

A.Zuokienės tvirtinimu, į etikos sargus siūlomas A.Šedžius yra davęs žodinį įsipareigojimą pasitraukti iš komisijos, jeigu jos pirmininko postą paliktų A.Salamakinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius