-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 03

Už tualetą – litas

Sostinėje nuo birželio 15 – osios brangsta viešieji tualetai. Už nusilengvinimą miestiečiams ir Vilniaus svečiams vietoje 0,5 Lt, teks pakloti dvigubai – 1 Lt.
Tualetas
Tualetas / Photos.com

Miesto vadovai tikina, kad kartu su ūgtelėjusiu tualeto mokesčiu atsiras ir naujų vietų, skirtų gamtiniams reikalams.

„Reikia mokestį sulyginti, nes dabar yra įvairių ir neaišku kiek kam mokėti. Be to, jau šį mėnesį atsiras automatizuoti tualetai prie Onos bažnyčios ir Žaliojo tilto, todėl reikia nustatyti tarifą, kad bent iš dalies atsipirktų sąnaudos“, – tikino Miesto ūkio departamento vadovas Juozas Gedvilas.
Sprendimą branginti tualetus miesto trayba priėmė vienbalsiai, nors iš salės pasigirdo ir pasipiktinimo, dėl tualetų būklės.

„Galime padaryti ir po dešimt litų, tačiau tualetai toliau dvokia, nesuprantu ar kažkas juos tikrina. Litas nėra mažai. Jei jau miestiečiais mokės, reikia sutvarkyti ir jų būklę“, – tikino tarybos narė Violeta Podolskaitė.

J.Gedvilas patikino, kad vasarą problema bus sprendžiama. Pastarąjį kartą viešųjų tualetų kainas miesto taryba nustatė prieš dešimt metų. Mokestis už paslaugą siekė 0,5 lito.

Mieste iš viso yra 17 viešųjų tualetų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius