Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 21

Užimtumo tarnyba dalija paskutinius kvietimus nemokamiems kursams

Mūsų šalies gyventojų susidomėjimas Coursera.org kursais – vienas didžiausių pasaulyje. Lietuva šioje srityje lenkia gerokai didesnes ir turtingesnes valstybes. Tokią žinią Užimtumo tarnybai perdavė šios internetinių mokymų platformos partneriai. Atsižvelgiant į gyventojų populiaciją ir išsiųstų prisijungimų skaičių, Lietuva šiuo metu užima antrąją vietą iš 90 pasaulio šalių – išsiųsta net 44 tūkstančiai pakvietimų, rašoma pranešime spaudai.
Kompiuteris
Asociatyvi nuotr. / 123rf.com nuotr.

„Platformoje Coursera.org mokosi dešimčių valstybių gyventojai. Lietuviai – vieni aktyviausių ir labiausiai motyvuotų. Klausydami kursus jie jau praleido beveik 166 tūkstančius valandų. Tikiu, kad šios žinios į priekį judėti paskatins ne tik kursus išklausiusius žmones, tačiau ir visą šalį“, – sakė „Coursera“ vyriausiasis patarėjas Chadas Pasha.

Platformoje Coursera.org nemokamai įgūdžius patobulinti ar naujų įgyti norintys, bet į Užimtumo tarnybą dėl kvietimo dar nesikreipę asmenys turėtų suskubti. Tai padaryti dar galima iki spalio 31 d. Taigi – liko tik 10 dienų ir tik 6 tūkstančiai pakvietimų.

Nemokamai mokytis galima iki šių metų gruodžio 31 d. Kursų trukmė įvairi – nuo kelių iki kelių šimtų valandų. Sėkmingai baigusiems kursus išduodamas sertifikatas.

Susidomėjusiems tereikia savo vardą ir pavardę pateikti el. pašto adresu coursera.mokymai@uzt.lt. Naudodamiesi kvietime pateikta nuoroda turėsite susikurti savo paskyrą Coursera.org svetainėje arba prisijungti su jau turima. Tuomet beliks išsirinkti kursus, kurių yra per 4 tūkst.

Šiuo metu 32 tūkstančiai mūsų šalies gyventojų platformoje Coursera.org jau mokosi mažiausiai po vieną kursą. Populiariausi – programavimo, „Excel“ įgūdžių stiprinimo, mokymosi technikų įsisavinimo, elektroninių laiškų kūrimo anglų kalba ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius