Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 23

V.Gedvilas: Darbo partija turi svarstyti apie jungimąsi su socialdemokratais

Rinkimus pralaimėjusios Darbo partijos išlikimas įmanomas tik susijungus su Socialdemokratų partija, sako buvęs Seimo vicepirmininkas, į šios kadencijos Seimą neišrinktas „darbietis“ Vydas Gedvilas.
Vydas Gedvilas
Vydas Gedvilas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Praėję rinkimai aiškiai parodė, kad būtina galvoti apie kairiųjų politinių jėgų telkimąsi. Gal net reikėtų svarstyti galimybę jungtis visoms trims buvusios koalicijos partnerėms, kurių ideologija ir programos yra panašios“, – dienraščiui „Lietuvos rytas“ sakė V.Gedvilas.

V.Gedvilas įsitikinęs, kad skaudi patirtis praėjusiuose rinkimuose būsimus partijų lyderius turėtų padaryti sukalbamesnius -jie neturėtų snausti dar ketverius metus: „Tai turėtų vykti dabar. Nes jei nieko nebus daroma, perspektyvos bus liūdnos. Aiškesnio signalo, kai iš 29 vietų Seime likome tik su dviem, negali būti. Juk net kai kurie mūsų partijos nariai už mus nebalsavo“.

Du vienmandatėse apygardose išrinkti „darbiečiai“ Valentinas Bukauskas ir Petras Čimbaras šiuo metu yra prisijungę prie valdančiosios socialdemokratų frakcijos Seime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius