-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 26

V.Telyčėnas: darysime viską, kad nereikėtų atleisti žmonių

Šiandien Policijos departamente vyko policijos vadovybės ir profesinių sąjungų vadovų susitikimas, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Policija
Policija / Martyno Vizdbelio/„Scanpix“ nuotr.

Jo tikslas – supažindinti darbuotojų atstovus su realia finansine situacija ir kartu ieškoti geriausių sprendimo būdų. Policijos departamento Finansų valdybos viršininkas supažindino su esama finansine padėtimi ir Finansų ministerijos pateiktu kitų metų biudžeto projektu.

Pasak policijos generalinio komisaro V.Telyčėno, šiuo metu pagrindinis tikslas – rasti visus įmanomus variantus, kaip esant sudėtingai finansinei situacijai neatleidžiant darbuotojų užtikrinti visuomenės saugumą bei policijos teikiamų paslaugų kokybę.

Policijos departamentas su profesinėmis sąjungomis aptarė įvairius būdus, kaip būtų galima sutaupyti trūkstamas lėšas. Policijos departamento vadovai pritaria Vidaus reikalų ministerijos siūlymui, kad iki 2011 m. būtų pristabdytos kai kurios statutinių pareigūnų socialinės garantijos, tačiau tai iki galo neišsprendžia finansinių problemų.

Jau kitą savaitę planuojamas Policijos departamento vadovų susitikimas su policijos įstaigų vadovais, o rugsėjo mėnesį apskrityse planuojama organizuoti forumus, kurių metu darbuotojams pristatyti padėtį ir kartu ieškoti visiems priimtinų būdų, kaip užtikrinti viešąjį saugumą su kiek galima mažesniais nuostoliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius