-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 04

V.Uspaskichas stabdo solisto karjerą

Pernai, artėjant Seimo rinkimams, Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas pareiškė ketinąs išleisti savo dainų kompaktinę plokštelę. Tačiau populizmu atsiduodantys planai subliuško.
Viktoras Uspaskichas
Viktoras Uspaskichas / R.Parafinavičiaus/Scanpix nuotr.

„Nėra laiko dabar apie tai galvoti“, – naujienų portalo 15min.lt paklaustas, kokioje stadijoje yra debiutinis albumas, trumpai atsakė V.Uspaskichas. Paklaustas, ar prieš pat rinkimus paleista antis nebuvo PR‘as, „darbiečių“ lyderis gynėsi tokiais dalykais neužsiimąs. „Mes nieko nepiarinam, yra įrašytos kelios dainos. Tik nėra kada užsiimti, CD išleisti.  I viso irašytos 8 dainos, trys vien mano, dar 5 – su daininkais įrašytos“, – aiškino V.Uspaskichas. Jis negalėjo pasakyti, ar planai išleisti CD apskritai kada nors bus įgyvendinti.

Žinia apie tai, kad Darbo partijos lyderis įrašinėja dainas apie meilę, buvo paskleista pernai rugpjūčio pabaigoje – likus kiek daugiau nei mėnesiui iki spalio 12-ąją vykusių Seimo rinkimų. Tuomet į politiką žengęs verslininkas tikino, kad kompaktinė plokštelė turėtų būti išleista „kiek vėliau“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius