Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 30

Vaikams viešai knygą skaičiusiam Artūrui Zuokui labiausiai patiko vaikų choru tariamas žodelis „taip“

Rotušės aikštėje kelios dešimtys vaikų ketvirtadienio popietę linksminosi su aktorių trupe „Teatriuku“ ir turėjo progos paklausyti, kaip sostinės vadovas Artūras Zuokas garsiai skaitė legendą apie Vilniaus įkūrimą. Tačiau nepamiršdamas artėjančių rinkimų meras rado progą paminėti ir savo vadovaujamą judėjimą „Taip“.
Artūras Zuokas
Artūras Zuokas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prieš pradėdamas skaityti knygą A.Zuokas paragino vaikus kuo daugiau skaityti, o tiems, kurie patys skaityti dar nemoka, skaityti privalėtų tėvai. „Tai, kad tapau meru, lėmė ir tai, jog daug skaičiau“, – kalbėjo sostinės vadovas.

Meras užmezgė pokalbį ir su vaikais, klausinėjo, ar jie moka skaityti, ar mėgsta knygas. Labiausiai jam patiko jų vieningas atsakymas „Taip!“. „Nors tai bus politinė agitacija, bet jus visus reikėtų įtraukti į judėjimą „Taip“, – gera nuotaika tryško A.Zuokas. Visada apie viešuosius ryšius galvojantis meras nepamiršo – vaikai balsuoti negali, bet jų tėveliai rinkimuose gali būti puiki paspirtis jo vadovaujamai politinei jėgai.

Vaikystėje A.Zuokas prisipažino labiausiai mėgęs Žiulio Verno knygas, istorijas apie indėnus ir pan. O jauniausiajai dukrai esą taip pat randąs laiko paskaityti, tačiau kur kas rečiau nei jo žmona.

Vaikams meras išsirinko paskaityti ne vieną savo mėgstamiausių vaikystės knygų, o Vilniaus legendas. Legenda apie Vilniaus įkūrimą esą geriausiai tiktų Vilniaus vaikams, kurie choru patvirtino, kad jiems šis miestas patinka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius