-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 05 20

Vaikų teatre – spektaklių išpardavimas

Klaipėdos vaikų ir jaunimo teatras „Aušra“ skelbia „Teatrakciją“ ir išparduoda spektaklius už simbolinę kainą – vieną litą.
Šeštadienį žiūrovai galės pamatyti spektaklį „Karalaitė ant žirnio“.
Šeštadienį žiūrovai galės pamatyti spektaklį „Karalaitė ant žirnio“. / Teatro nuotr.

Žiūrovai, į spektaklį atskubėję nešini gėlėmis, bus įleidžiami nemokamai. Pasak teatro direktoriaus pavaduotojos ugdymui Ilonos Stančikienės, „Teatrakciją 2009“ sugalvojo jaunimas. Taip norima atsisveikinti su „Verdenės“ mokykla, kurios patalpose teatras ir įsikūręs.

„Liepos mėnesį kelsimės į Naujakiemio suaugusių mokyklą. Vaikai labai daug dėl to triukšmavo, norėjo parodyti, kad nesutinka būti prijungti prie Jaunimo centro, kad nori išlaikyti nepriklausomo teatro statusą. Dabar jie sugalvojo ir šią akciją – spektaklių išpardavimą“, – sakė direktoriaus pavaduotoja.

„Teatrakcija“ vyks nuo šiandienos iki šeštadienio. Kasdien bus parodyti 2-4 spektakliai. Juos atveš ir „Aušros“ teatro bičiuliai – Jurbarko kultūros namų jaunimo teatras „Vaivorykštė”, Vilniaus Užupio gimnazijos jaunimo teatras, Palangos „Grubusis“ teatras, Rietavo L.Ivinskio gimnazijos teatras.

Trečiadienį vidurdienį teatre (Kretingos g. 44) bus rodomas spektaklis „Miestas po juoda skrybėle“, o 17 val. - „Trintukas“. Ketvirtadienį teatras duris atvers jau 11 val. ir rodys „Bulvinę pasaką“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius