-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 27

Vakarinio aplinkkelio statybai dairomasi ES lėšų

Vilniaus valdžia teigia radusi būdų finansuoti vakarinio aplinkkelio statybas, tačiau dėl to gali nukentėti kitos savivaldybės finansuojamos sferos, o tai atsilieptų visiems vilniečiams.
Kelio darbai
Kelio darbai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Už miesto transporto infrastruktūrą atsakingas Vilniaus mero pavaduotojas Romas Adomavičius „Vilniaus dienai“ teigė, esą jau nuspręsta nedelsiant skirti 840 tūkst. litų projektui finansuoti.

Šios lėšos bus pervestos Transporto investicijų direkcijai (TID) kaip Europos Sąjungos (ES) paramos bendrasis finansavimas.

Be to, anot R.Adomavičiaus, savivaldybė jau kreipėsi į TID dėl ES paramos skyrimo Lazdynų tilto rekonstrukcijai. Jei viskas klosis sėkmingai, šiam projektui bus skirta apie 100 mln. litų ES paramos.

Pasak jo, savivaldybės vadovai kasdien suka galvas dėl milžiniškų skolų, ir aplinkkelio finansavimas gali pareikalauti aukų. Tačiau konkrečių sričių, kurios gali nukentėti, R.Adomavičius nenurodė.

„Ar galutinai stabdyti aplinkkelio statybas, galutinai spręsime tada, kai iš savivaldybės bus kas nors daugiau nei šnekos“, – sakė Vilniaus vakarinio aplinkkleio statytojos įmonės „Panevėžio keliai“ atstovė spaudai Rasa Čepienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius