Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 07

Valdas Adamkus apie Dalią Grybauskaitę: padėk jai, Dieve

Kadenciją baigęs prezidentas Valdas Adamkus, išklausęs metinį valstybės vadovės Dalios Grybauskaitės pranešimą, teigė galintis pasveikinti prezidentę už jos pastovumą bei ryžtą bet kokia kaina išguiti korupciją.
Prezidentas Valdas Adamkus
Prezidentas Valdas Adamkus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Prezidentės pranešimą aš vertinu teigiamai, kadangi ji įžvelgė esančias problemas. Tačiau pranešime ji pagarsino faktus, kurie visuomenei buvo jau anksčiau žinomi. Nemanau, kad išgirdau kažką naujo, ji tik patvirtino tai, ką valstybė išgyveno. Prezidentė didelį dėmesį skiria naikinti negerovėms valstybėje, ypač kas susiję su teisėsauga. Ji daug kalbėjo apie korupciją. Tai sveikintina, padėk jai, Dieve“, – po metinio valstybės vadovės pranešimo Seime žurnalistams kalbėjo V.Adamkus.

Kadenciją baigęs prezidentas teigė sutinkantis su D.Grybauskaite, kad valstybėje reikia daugiau tvarkos. „Ji pasiryžusi Lietuvą ištraukti iš tam tikros anarchijos, tas buvo pabrėžta“, – pridūrė jis.

Paklaustas, ar metiniame valstybės vadovės pranešime jis nepasigedo Lietuvos užsienio politikos įvertinimo, V.Adamkus aiškino nemanantis, kad prezidentė turėjo ką pridėti šia tema, nes „nieko naujo neįvyko“.

„Tęsiame tai, kas buvo padaryta, kam padėti pagrindai. Tikiuosi, kad tokiu keliu bus einama ir toliau, bus išnaudojamos galimybės, kontaktai ir įsipareigojimai“, – kalbėjo V.Adamkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius