Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 23

Valdovų rūmų tikriausiai papildomai nefinansuos (atnaujinta 17.59 val.)

Premjeras Andrius Kubilius abejoja, kad atsiras politinis sutarimas dėl Valdovų rūmų finasavimo, todėl papildomų milijonų šis projektas tikriausiai nesulauks.
Ekskursija po Valdovų rūmus
Ekskursija po Valdovų rūmus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Jei būtų politikų, frakcijų sutarimas, kad reikia skirti pinigus, tai rastume pinigų. Jei sutarimo nėra, tai nebus pinigų. Kol kas tokio sutarimo nematau ir nemanau, kad artimiausiu metu jis gali atsirasti“,- apie galimybę papildomai finansuoti Valdovų rūmų statybas šnekėjo premjeras.

Kol kas tokio sutarimo nematau ir nemanau, kad artimiausiu metu jis gali atsirasti...

Jis teigė, kad jei nebus bendro sutarimo, artimiausiu metu Vyriausybė praneš, kad papildomo finansavimo neskiriama.

Tačiau, anot A.Kubiliaus, bus siūloma statytojams iki liepos 6 dienos įsisavinti visus 44 milijonus (t.y. metinį finansavimą), kad statybos būtų pabaigtos. 

A.Brazausko komentaras. „Neskirs tai neskirs, bet nebus ir Valdovų rūmų. Valdovų rūmai nereikalingi nei A.Brazauskui, nei kam nors kitam, Valdovų rūmai pirmiausia reikalingi Lietuvos Vyriausybei ir pirmiausia Lietuvos prezidentui, todėl, kad pakvietimai, kurie yra išsiuntinėti prieš pusę metų, juose yra numatytas Valdovų rūmų atidarymas. Ir jeigu valdžiai, ir A.Kubiliui pirmiausia visa tai nerūpi, tai čia jų reikalas. Aš esu nedidelis žmogelis, pensininkas, aš norėjau padėti ir kiek galėjau aš padėjau Valdovų rūmams, bet viskas atsisuko netgi prieš mane", - BNS sakė A.Brazauskas.


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius