Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 08

Valdui Adamkui atlikta širdies stimuliatoriaus keitimo procedūra

Prezidentui Valdui Adamkui prieš kelias dienas buvo atlikta širdies stimuliatoriaus keitimo procedūra, pranešė „Lietuvos ryto televizija“. Dėl to buvęs šalies vadovas ketvirtadienį negalėjo atvykti į Seimą išklausyti Dalios Grybauskaitės metinio pranešimo.
Valdas Adamkus
Valdas Adamkus / Kauno miesto savivaldybės nuotr.

V.Adamkus sakė, kad, sutrikus širdies ritmui, jis nedelsiant paguldytas į ligoninę, iš kurios išleistas trečiadienį popiet. Medikai jam nurodė iki savaitgalio nedalyvauti jokiuose renginiuose, vengti įtampos, ilsėtis namuose.

Paklaustas, kaip šiuo metu jaučiasi, V.Adamkus „Lietuvos ryto televizijai“ sakė, kad gerai, skųstis negali. „Dar dvi trys dienos – ir aš būsiu tvarkoj“, – sakė buvęs šalies vadovas.

V.Adamkui prieš devynerius metus implantuotas širdies stimuliatorius, palaikantis širdies ritmą.

Pernai rugpjūtį V.Adamkus paskelbė įveikęs vėžį, su kuriuo kovojo trejus metus ir dėl kurio jam buvo pašalintas inkstas.

Namuose D.Grybauskaitės pranešimą stebėjęs V.Adamkus teigė pritariantis jos išsakytai kritikai dėl vykdomų reformų, bet pasigedo prezidentės rekomendacijų, ką reikėtų daryti kitaip.

„Mano supratimu, geras pranešimas, buvo daugiau mažiau apžvalga, konstatavimas esančių faktų. Ir ko aš pasigedau – kad prezidentė ką nors labai konkrečiai pasiūlytų: „Ponai iš Vyriausybės ir Seimo nariai, imkitės konkretaus darbo, o ne kalbėkit.“ Iš jos pusės labai aiškaus nurodymo Seimui nebuvo“, – televizijai komentavo V.Adamkus.

Ketvirtadienį ryte perskaitytas prezidentės Dalios Grybauskaitės metinis pranešimas pasižymėjo kritika valstiečių ir žaliųjų pasirinktam reformų įgyvendinimo stiliui ir sprendimams. Prezidentė didžiąją dalį metinio pranešimo laiko skyrė vidaus politikos problemoms, pabrėždama, kad dabar, kaip niekada, reikalingi ryžtingi ir protingi sprendimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius