Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 23

Valdžios partija – į centrą

Liberalų sąjūdžio Klaipėdos skyrius kelsis į naują būstinę Danės gatvėje. Į partinius renginius meras ir jo pavaduotojas iš darbo galės keliauti pėsčiomis.
Prieš įžengiant pacientams, šias patalpas teks perprojektuoti ir suremontuoti.
Prieš įžengiant pacientams, šias patalpas teks perprojektuoti ir suremontuoti. / Eglės Petkutės/15min.lt nuotr
Temos: 1 Partija

Tokius būsimus patogumus užtikrino vakar posėdžiavusi Klaipėdos miesto savivaldybės taryba. Politikai pritarė mero partijos prašymui skirti valdiškas patalpas dar geresnėje vietoje miesto centre. Dvejus metus jos nebuvo naudojamos ir yra gerokai apleistos, tačiau partija įsipareigojo savo lėšomis atlikti kapitalinį remontą. Ši vieta erdvesnė nei dabartinė būstinė Liepų g. 49.

Savivaldybės administracija nė nedvejodama patenkino partijos prašymą ir pasiūlė geriausioje vietoje esančias patalpas, nors dar birželį gautas onkohematologinių ligonių bendrijos „Kraujas“ prašymas. Šiai organizacijai, vienijančiai ir padedančiai kraujo vėžiu sergantiems žmonėms, pasiūlyta įsikurti pietinėje miesto dalyje esančiame daugiabutyje, vietoje dėvėtų rūbų parduotuvės. Apie laisvą vietą prie upės nebuvo užsiminta.

„15min“ šią informaciją paviešinus, sujudo ir valdininkai, ir politikai. „Bendrijai pasiūlėme šias patalpas todėl, kad centre laisvų neturime, o šios Danės gatvėje tokios prastos, kad nedrįsome ir užsiminti“, – teisinosi savivaldybės Turto skyriaus vedėja Genovaitė Paulikienė. Neoficialiomis žiniomis, su pacientų organizacija susisiekę Liberalų sąjūdžio atstovai pasiūlė bendrijai „Kraujas“ persikelti į dabartinę savo būstinę Liepų gatvėje. Tačiau tai įvyktų ne anksčiau kaip po metų, kai bus baigtas naujosios liberalų buveinės remontas. Iki tol partijai leista likti senojoje vietoje, nors panaudos sutartis baigiasi jau po kelių savaičių.

Tarybos posėdžio metu Liberalų sąjūdžiui priklausantis meras Vytautas Grubliauskas nuo klausimo svarstymo nusišalino. Tą patį padarė ir jo pavaduotojas, partijos Klaipėdos skyriaus pirmininkas Artūras Šulcas. Kiti Liberalų sąjūdžio atstovai nepraleido progos balsuoti už jiems naudingą sprendimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius