Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 26

„Valstiečiai“ į kovą su A.Butkevičiumi siunčia bušido legendą K.Smirnovą

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) gretose Seimo rinkimuose dalyvaus žinomas kovinio sporto atstovas, daugkartinis Lietuvos čempionas bei tarptautinių turnyrų nugalėtojas Kęstutis Smirnovas. Jis kandidatuos ir vienmandatėje Vilkaviškio apygardoje, kur bandys mesti iššūkį premjerui socialdemokratų lyderiui Algirdui Butkevičiui.
Kęstutis Smirnovas
Kęstutis Smirnovas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Kęstutis – dar vienas ryškus profesionalas mūsų sąjungos gretose. Jo pasiekimai sporto srityje – įspūdingi. Be jokios abejonės, lygiai kaip ir šios srities išmanymas, nes sportas Kęstučiui – ir pomėgis, ir darbas, ir gyvenimas“, – teigia LVŽS pirmininkas Ramūnas Karbauskis.

Jo teigimu, K.Smirnovas bus rimtas priešininkas tiek A.Butkevičiui, tiek kitiems Vilkaviškio apygardos kandidatams.

Valerijos Guiskajos/15min nuotr./Spaudos konferencija Lukiškių aikštėje
Valerijos Guiskajos/15min nuotr./Algirdas Butkevičius

Daugkartinis kovinės savigynos, džudžitsu, bušido čempionatų ir turnyrų nugalėtojas K.Smirnovas tikina, jog jam visų pirma svarbios LVŽS idėjos bei vertybės. „Man imponuoja išskirtinis LVŽS dėmesys bei rūpestis sveika gyvensena, kuri neatsiejama nuo sveikatingumo bei sporto“, – tikina jis.

Kalbėdamas apie sritis, kur norėtų save realizuoti, K. Smirnovas mini ne tik sportą, tačiau ir švietimą. Kandidatas – edukologijos magistras, mokytojas ekspertas, nuo 1999-ųjų Šakių jaunimo kūrybos ir sporto centre kasdien dirbantis su jaunais žmonėmis, be to, pats su žmona Gintare auginantis penkis vaikus.

Darbo partija Vilkaviškyje kelia tarybos nario Edmundo Žalio kandidatūrą, "Tvarka ir teisingumas" nekelia jokio kandidato. Liberalų sąjūdis prieš premjerą siunčia šaulį Egidijų Papečkį, o konservatoriai – Pilviškių seniūną Vytautą Judicką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius