Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 10 18

„Valstiečiai“ iš keturių kandidatų rinksis, ką deleguoti dalyvauti Vilniaus mero rinkimuose

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Vilniaus skyrius kitą savaitę iš keturių pretendentų rinksis kandidatą į sostinės merus.
Virginijus Sinkevičius
Virginijus Sinkevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Aptarėme siūlytas kandidatūras, iš jų liko keturi žmonės ir per kitą savaitę paaiškės, kas sutinka dalyvauti, kas ne“, – BNS ketvirtadienio vakarą sakė „valstiečių“ Vilniaus skyriaus pirmininkas Virginijus Sinkevičius.

Jis kol kas atsisakė įvardyti svarstomus kandidatus. Politikas teigė, kad tarp jų nėra Sauliaus Skvernelio vadovaujamos Vyriausybės ministrų.

Tarp kandidatų nėra ir su „valstiečiais“ sieto europarlamentaro Antano Guogos, ketvirtadienį paskelbusio apie tai, kad nedalyvaus sostinės mero rinkimuose, tvirtino V.Sinkevičius.

Kitąmet vyksiančiuose savivaldybių tarybų ir tiesioginiuose merų rinkimuose dalyvaus dabartinis sostinės vadovas Remigijus Šimašius, konservatorius Dainius Kreivys, socialdemokratų pirmininkas Gintautas Paluckas, Darbo partijos vadovas Viktoras Uspaskichas.

Valstiečiai be A.Guogos yra minėję ir parlamentaro Tomo Tomilino kandidatūrą. Dalyvavimo Vilniaus mero rinkimuose kol kas oficialiai dar nėra patvirtinęs potencialus kandidatas, buvęs meras Artūras Zuokas.

Savivaldos rinkimai vyks kitąmet kovą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius