Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 03

„Valstiečių“ Panevėžio skyriui vadovauja Deividas Labanavičius

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) Panevėžio skyrius atnaujino savo veiklą – jam vadovauja Deividas Labanavičius, buvęs ankstesnės skyriaus pirmininkės Gretos Kildišienės pavaduotoju, skelbia lrytas.lt.
Saulius Skvernelis pristatė visus LVŽS sąrašo narius
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
„Facebook“/ Asmeninio archyvo nuotr./Deividas Labanavičius
„Facebook“/ Asmeninio archyvo nuotr./Deividas Labanavičius

Gegužės 17-ąją veiklą atnaujinusiame LVŽS Panevėžio skyriui šiuo metu priklauso 15 narių, tarp jų nėra buvusios parlamentarės G.Kildišienės – D.Labanavičiaus žiniomis, jos narystė partijoje yra sustabdyta.

Neramumai dėl „valstiečių“ Panevėžio skyriaus kilo dar vasario pradžioje, kai G.Kildišienė dėl kritikos po automobilio nuomos istorijos atsisakė Seimo narės mandato.

G.Kildišienė dėmesio centre atsidūrė dėl jos motinos automobilio išperkamosios nuomos sutarties su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininko Ramūno Karbauskio valdomu „Agrokoncernu“. Šiuo automobiliu naudojosi ir Seimo narė. Ją dėl šios istorijos Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) pripažino supainiojus interesus.

Be to, didžiulio atgarsio sulaukė ir kiti kilę klausimai dėl parlamentarės išsilavinimo, dėl praeityje vykusio teisėsaugos tyrimo jos atžvilgiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius