-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 07 05

Valstybės atkūrimo šimtmečio „Ačiū“ atvirlaiškiai pasklis po visą Lietuvą

Liepos 6-ąją pasitinkant Valstybės atkūrimo šimtmetį „Ačiū“ kampanijos atvirlaiškiai pasklis po visą šalį – Lietuvos žmonės kviečiami prisiminti, kad Lietuvą kūrė ir tebekuria visi Lietuvos žmonės – tiek gyvenantys Lietuvoje, tiek užsienyje – ir padėkoti visiems prisidėjusiems Lietuvos kelyje į sėkmę.
„Ačiū“ atvirlaiškiai
„Ačiū“ atvirlaiškiai / Projekto partnerio nuotr.

Šiemet Valstybės dieną giedosime „Tautišką Giesmę“ ant 100 Lietuvos piliakalnių, kuri apjungs visus pasaulio lietuvius. Taip pat vyks ir vienas iš kertinių Valstybės atkūrimo šimtmečio minėjimo programos projektų – atvirlaiškių kampanija „Ačiū“, kuria siekiama sutelkti žmones siųsti suasmenintus atvirukus valstybės ir jų gyvenime svarbiems žmonėms Lietuvoje ir užsienyje, padėkoti visiems prisidėjusiems Lietuvos kelyje į sėkmę.

Liepos 6 dieną Valstybės atkūrimo šimtmečio „Ačiū“ kampanijos atvirlaiškius bus galima rasti ant daugelio Lietuvos piliakalnių, ant kurių bus giedama „Tautiška giesmė“. Užpildžius atvirlaiškius ir juos įdėjus į specialiai tam skirtas urnas, Valstybės atkūrimo šimtmečio komanda pasirūpins, kad jie pasiektų adresatus.

Organizatorių nuotr./Valstybės atkūrimo šimtmečio kampanija „Ačiū“
Organizatorių nuotr./Valstybės atkūrimo šimtmečio kampanija „Ačiū“

Kiekvienas turime draugų, pažįstamų, svarbių žmonių, kuriems norėtume pasakyti ačiū ir padėkoti už jų indėlį į mūsų šalies sėkmę. Kovo mėnesio pabaigoje startavusi Šimtmečio kampanija „Ačiū“ tai ir kviečia padaryti.

Penkiuose centriniuose Lietuvos paštuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje – „Ačiū“ kampanijos atvirlaiškius nemokamai galės pasiimti kiekvienas. Užrašius sveikinimą, nurodžius gavėjo adresą ir padavus atvirlaiškį pašto darbuotojui, minėtuose Lietuvos pašto skyriuose liepos 3–7 dienomis bus galima jį išsiųsti taip pat nemokamai.

Padėkos „Ačiū“ atvirlaiškius jau išsiuntė ir Lietuvos vadovai – prezidentė Dalia Grybauskaitė ir ministras pirmininkas Saulius Skvernelis juos dedikavo visiems Lietuvos žmonėms ir išsiuntė atvirukus dviem tūkstančiams Lietuvos vietos bendruomenių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius