-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 16

Vasario 16-oji pasitiko ir viešajame transporte – keleiviams kontrolieriai dovanojo vėliavėles

Visai Lietuvai šiandien švenčiant Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, SĮ „Susisiekimo paslaugos“ šią datą paminėti pakvietė ir sostinės autobusų bei troleibusų keleivius. Jiems viešojo transporto kontrolieriai dovanojo trispalves vėliavėles. Iš viso keleiviams viešojo transporto stotelėse išdalyta apie 1000 vėliavėlių, rašoma spaudai išplatintame pranešime.
Kontrolieriai dalijo Lietuvos vėliavėles
Kontrolieriai dalijo Lietuvos vėliavėles / „Susisiekimo paslaugos“ nuotr.

„Vasario 16-oji yra viena ryškiausių dienų mūsų valstybei. Šia proga viešojo transporto keleiviams jau trečius metus iš eilės miestas turi dovaną – visi viešuoju transportu gali keliauti nemokamai. O šventinę keleivių nuotaiką dar labiau kūrėme ir dovanodami jiems trispalves vėliavėles – vilniečius ir miesto svečius jomis pradžiuginome tiek stotelėse, tiek autobusuose ir troleibusuose“, – sako SĮ „Susisiekimo paslaugos“ vadovė Modesta Gusarovienė.

Trispalves vėliavėles keleiviams skirtinguose miesto rajonuose dalijo 30 kontrolierių. Vidurdienį keleivius kontrolieriai su vėliavėlėmis pasitiko ir jas įteikė Europos aikštės, Laisvės prospekto ir Jeruzalės stotelėse. O įdienojus vėliavėlėmis džiaugėsi ir keleiviai V.Kudirkos aikštės, Klinikų ir Taikos stotelėse.

„Susisiekimo paslaugos“ nuotr./Kontrolieriai dalijo Lietuvos vėliavėles
„Susisiekimo paslaugos“ nuotr./Kontrolieriai dalijo Lietuvos vėliavėles

„Tokios staigmenos viešajame transporte visada maloniai nuteikia. Visame mieste tvyro šventinė nuotaika, tačiau kur jau kur – stotelėje ar autobuse gavęs tokią simbolinę dovaną tikrai nustembi ir dar labiau pajauti tą dvasią. Noriu visus pasveikinti šia gražia mūsų šaliai proga, o taip pat padėkoti kontrolei, kad prisideda prie šventinės atmosferos kūrimo. Taip pat norisi padėkoti ir už atsakingą darbą, kantrybę“, – pasakojo viešojo transporto keleivė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius