Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 17

Vasario 28 dieną 15min portale – „Skirtingų Spalvų“ konferencija apie COVID-19

Vasario 28 d. 12 val. socialinė iniciatyva „Skirtingos Spalvos“ kviečia į nuotolinę konferenciją apie COVID-19. Konferencijos metu bus kalbama ne tik apie sveikatos sistemą, bet ir apie iššūkius su kuriais susiduria verslo, NVO, pedagogikos, žiniasklaidos atstovai. Tiesioginę konferencijos transliaciją galėsite stebėti per naujienų portalą „15min”.
„Skirtingų Spalvų“ konferencija apie COVID-19
„Skirtingų Spalvų“ konferencija apie COVID-19 / Organizatorių nuotr.

Jau praėjo daugiau nei metai, kai viso pasaulio, o taip pat ir Lietuvos kasdienybę keičia koronavirusas. Konferencijos organizatoriai teigia, kad informacijos apie virusą yra galybė, o atsirinkti tinkamiausią, kurioje galėtume sužinoti kažko naudingo, deja, bet vargiai surandama.

,,Šios konferencijos pagrindinis tikslas suteikti žmonėms naudingus patarimus, pagalbą, o ne jiems sukelti nerimą ar tuo labiau baimės jausmą. Mes kiekvienas vienaip ar kitaip nukentėjome nuo šio nematomo priešo, todėl noriu, kad ši konferencija būtų lyg pamoka, kurioje anksčiau padarytos klaidos virstų ginklu prieš šį nūdienos priešą‘‘, – teigia iniciatyvos įkūrėjas bei būsimos konferencijos moderatorius Dalius Stankevičius.

Organizatoriai neslepia, jog konferencijos pašnekovų gretose bus galima rasti Lietuvai gerai žinomų žmonių, kurie domisi COVID-19 aktualijomis ir savo profesine patirtimi yra pasiruošę pasidalinti su visuomene. Konferencijoje galėsite išgirsti Austėjos Landsbergienės, Eugenijaus Laurinaičio, Sauliaus Čaplinsko ir daugelio kitų specialistų pranešimus. Taip pat konferencijos metu galėsite užduoti pranešėjams Jums rūpimus klausimus.

Visą informaciją apie konferenciją ir jos programą galite rasti „Skirtingos Spalvos“ Facebook puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius