Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 06

VDU dėstytojai pagelbės moksleiviams

Nuo pirmadienio Vytauto Didžiojo universitete prasideda visą savaitę vyksiančios intensyvios konsultacijos abiturientams.
Šią savaitę VDU vyks nemokamos konsultacijos abiturientams.
Šią savaitę VDU vyks nemokamos konsultacijos abiturientams. / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Be įvairių mokymo dalykų užsiėmimų, šįkart numatyta ir psichologo paskaita apie tai, kaip suvaldyti stresą. Intensyvios konsultacijų savaitės metu universiteto dėstytojai moksleiviams ves nemokamus lietuvių kalbos, matematikos, istorijos, fizikos, biologijos, informacinių technologijų bei užsienio kalbų – anglų, vokiečių ir prancūzų – užsiėmimus. „Kiekvieno dalyko užsiėmimai yra orientuoti į tuos abiturientus, kurie pasirinko laikyti valstybinį egzaminą, tačiau atvykti kviečiami visi norintys“, – ragino VDU rektorius prof. Zigmas Lydeka.

Konsultacijų savaitės metu moksleiviai taip pat bus pakviesti į psichologo paskaitą „Kaip suvaldyti stresą egzaminų metu“. „Visiškai streso išvengti nėra įmanoma, tačiau galime geriau pažinti situacijas, kurios mums sukelia stresą, bei savo elgesį jose – tuomet tampa lengviau šias situacijas kontroliuoti“, – teigė paskaitą vesiantis doc. dr. Aidas Perminas.

Norintys dalyvauti konsultacijose kviečiami į jas registruotis internetu. Daugiau informacijos apie tai galima rasti interneto svetainėse www.vdu.lt ir www.viduje.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius