-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 09 30

VDU radijas naujokus krikštys siautulingame vakarėlyje

Rugsėjo 30-ąją kauniečius ir miesto svečius smagiai pašėlti kviečia Vytauto Didžiojo universiteto radijas. Susirinkusiems „Embasssy“ naktiniame klube visą naktį užmigti neleis šio klubo didžėjai rezidentai, o scenos dulkes į viršų kels „Red Hot Chilli Peppers Project“ su Justu iš realybės šou „Dangus“ priešakyje.
Justas Lapatinskas
Vakarėlyje Kaune bus pristatyta „Red Hot Chilli Pepppers Project“ programa, kurioje dalyvauja dainininkas Justinas Lapatinskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Pirmąkart „Red Hot Chilli Pepppers Project“ pasirodė pernai sostinės klube „New York“. Įspūdingas koncertas pavergė visą salę: susirinkusieji kartu su atlikėju traukė garsiausius kultinės roko grupės hitus, tokius kaip „Californication“, „By the Way“ ar „Otherside“. Tikimės, koncertas Kaune bus nė kiek ne prastesnis ir paliks neišdildomų įspūdžių“, – sakė VDU radijo vadovas Haroldas Urbonavičius.

Vakarėlio metu vyks ir VDU radijo naujokų krikštynos. „Tokiu būdu tikrinsime jų stiprybę ir ištvermę, nes darbas radijuje – tai ne vien laisvalaikio praleidimo forma, bet ir atsakingas darbas, reikalaujantis nemažai pastangų“, – sakė H.Urbonavičius.

Kaip žada organizatoriai, renginio svečiai taip pat nebus pamiršti: jų laukia ne tik linksmybės šokių aikštelėje, bet ir įvairios atrakcijos, o aktyviausi ir sumaniausi jų dalyviai bus apdovanoti prizais.

Vakarėlis vyks naktiniame klube „Embasssy“ (Kovo 11-osios g. 22), nuo 22 val. VDU studentams bilietas į šį renginį kainuos 8 Lt, kitų aukštųjų mokyklų studentams – 12 Lt, visiems kitiems – 20 Lt. Bilietus rezervuoti galima el. paštu info@vduradijas.lt.

Šis renginys, organizuojamas VDU radijo entuziastų – jau trečiasis. Šių metų pavasarį ir rudens pradžioje vakarėlių mėgėjai kviesti į koncertus su Mantu Jankavičiumi ir Linu Adomaičiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius