Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 02 13

VEKS kviečia savanorius į karą internete

Projekto „Vilnius – Europos kulturos sostinė 2009“ savanorių projektų vadovė Sigita Vičaitė išplatino laišką – pagalbos šauksmą.
Apie VEKS pastaruoju metu netyla nerimą keliančios kalbos.
Apie VEKS pastaruoju metu netyla nerimą keliančios kalbos. / Redo Vilimo/BFL nuotr.

Ji ragina VEKS savanorius, kurių yra apie 500, netylėti ir komentuoti straipsnius internete, kuriuose minima VEKS. S.Vičaitė nurodo du šaltinius – Vakaro žinių ir Delfi internetinius tinklalapius, kuriuose, anot jos, publikacijos yra objektyvios.

„Tikriausiai pastebėjote, kad šiuo metu žiniasklaidoje pasirodė daug įvairios informacijos ir nuomonių apie „Vilniaus – Europos kulturos sostinės 2009“ programą. Daugelis iš jūsų labai mums padėjote įvairia veikla bei palaikydami mus visur ir visada. Prašome jūsų nelikti abejingiems ir dabar ir išsakyti savo nuomonę publikacijų apie „Vilniaus – Europos kulturos sostinės 2009“ programą komentaruose internete. Kuo daugiau skirtingų nuomonių, tuo labiau galima tikėtis objektyvesnio situacijos vertinimo“, – rašo S.Vičaitė savo laiške savanoriams.

Dauguma VEKS savanorių yra moksleiviai arba studentai. Jie atlieka visus reikalingus darbus organizuojant projekto renginius be jokio atlygio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius