Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 02

Vėlinių savaitgalį vaikėsi net šiukšliadėžių vagis

Vėlinių savaitgalį uostamiesčio pareigūnams netrūko darbo. Jiems teko gaudyti vagišius, mušeikas ir kitus nusikaltėlius.
Savaitgalį bandyta pavogti dekoratyvinius šiukšliadėžių dangčius.
Savaitgalį bandyta pavogti dekoratyvinius šiukšliadėžių dangčius. / Klaipėdos apskr. VPK nuotr.

Šeštadienį ryte, apie 6.10 val. Patrulių rinktinės pareigūnai gavo pranešimą apie sumuštą ir apiplėštą vyriškį, kuris laukė pagalbos Taikos prospekte, kitapus „Pempininkų”.  Atvykusiems patruliams vyras paaiškino , kad netoli  jį užpuolė trys nepažįstamieji. Po užpuolimo žmogus pasigedo piniginės bei telefono. Nukentėjusysis buvo perduotas medikų globon, o partuliai pradėjo paieškas bei netrukus sulaikė du įtariamuosius. Sulaikant teko panaudoti specialiąsias priemones.

Šeštadienį vakare, 22.15 val.  patruliai gavo pranešimą apie šeimos konfliktą Taikos prospekte. Bute paaiškėjo , kad yra nužudyta moteris.  Įtariamasis– jos sugyventinis. Jis patruliams nesipriešino ir  buvo nuvežtas į policijos komisariatą.

Sekmadienio naktį patruliai vyko į Simonaitytės gatvės namą, kur išgertuvių metu kilusį konfliktą du „draugai" sprendė peiliu. Peilis surastas, sužalotas vaikinas išvežtas į ligoninę, įtariamasis– į policiją.

Sekmadienį vakare, apie 22.30 val.  pareigūnai gavo pranešimą apie jaunuolių kompaniją , kuri prie Vingio 41 namo sudaužė autobusų stotelės stiklines sienas. Nuvykus, jaunuolių nebebuvo, tačiau, apvažiavus keletą gatvių, pavyko juos sučiupti kitame kieme.

Pirmadienio naktį patruliai skubėjo į Tomo gatvę. Čia vienas vyras bandė pavogti dekoratyvius šiukšliadėžių dangčius. Įdėmiai apžiurėję Tomo g. augančius krūmus, patruliai surado įtariamą vagį ir nugvelbtus dangčius.  Vyriškis nuvežtas į policiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius