-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 02 03

Verslas, nusivylusias šeimininkes paverčiantis namų madam

Prijuosčių kūrėja Ilma Grigonienė įsitikinusi, kad rankdarbiai grįžta į madą, o skaidriai vykdomas verslas padeda sėkmei. Prijuostės, pašnekovės teigimu, gali asocijuotis su nusivylusiomis namų šeimininkėmis, kurios pervargusios sukasi namų virtuvėje, tačiau moteris įsitikinusi, kad madam ir namuose lieka madam.
Prijuostė
Prijuostė / Ilmos Grigonienės asm. arch. nuotr.
Temos: 1 Prijuostė

„Tikslas yra paneigti nusivylusios namų šeimininkės stereotipą. Mes, moterys, galime būti pasipuošusios, laimingos ir besišypsančios namuose. Galime laukti savo vyrų su garuojančiu troškiniu. Galime tai daryti arba susitaršiusiais plaukais, arba pasipuošusios ir pasikvėpinusios, – juokavo verslininkė. – Drąsiai galiu teigti, kad visos Lietuvos moterys mėgsta atrodyti gražiai net ir prie puodų ir keptuvių.“

Dovana kitiems

Dažniausiai moters klientėmis tampa moterys, norinčios netradiciškai pasipuošti, papuošti savo mamas, drauges ar net vyrus. Dažniau prijuostės yra dovanojamos kitiems.

Dažniausiai prijuostė tampa suvenyrine dovana, kuri įteikiama tam tikra proga. Ypač vestuvių ar Kalėdų progomis, – patikino I.Grigonienė.

„Arba tai būna jaunos merginos, kurios organizuoja linksmas fotosesijas mergvakariams. Pastebėjau, kad visos jos nori unikalumo ir siekia to, kad prijuostė būtų kuo nepanašesnė į kitas prijuostes. Labai smagu, kad rankdarbiai grįžta į madą“, – tikino moteris.

Vis dėlto verslininkė pastebi, kad reta mergina užsisako prijuostę sau su savo vardu. Pašnekovės nuomone, galbūt tai per brangi prekė sau, tiesiog norisi pamaloninti kitą. „Dažniausiai prijuostė tampa suvenyrine dovana, kuri įteikiama tam tikra proga. Ypač vestuvių ar Kalėdų progomis“, – patikino I.Grigonienė.

Prijuosčių kaina svyruoja nuo maždaug 60 iki 80 Lt.

Džiaugiasi, kad nespėja

Verslininkė prisipažino, kad būna tokių dienų, kai ji tiesiog nebespėjanti suruošti užsakymų. I.Grigonienė pasakojo, kad kiekviena prijuostės detalė reikalauja daug laiko ir kruopštumo, tuomet tenka pranešti pirkėjui, kad teks šiek tiek ilgiau palaukti. Tačiau moteris pabrėžė, kad laukimas netrunka ilgiau kaip kelias dienas.

„Tada į pagalbą kviečiuosi savo krikšto dukrytę, kartu mes imamės darbo, ji apkarpo siūlelius, sagutes prisiuva, kartais išlygina, nusišypso ir sako: „Viską suspėjome“, – pasakojo pašnekovė.

„Džiugu, kad nespėju, vadinasi, yra paklausa“, – įsitikinusi moteris.

Visą laidą galite išgirsti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius