Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 25

Verslininkai bijo, statybininkai ramina

Pajūrio verslininkai ėmė nerimauti dėl Klaipėdos arenos statybų tempų, tuo tarpu statytojai atremia, kad viską padarys laiku.
Arenos statybų tempai ėmė kelti nerimo pajūrio verslininkams.
Klaipėdos areną trečiadienį apžiūrėję FIBA Europe atstovai liko patenkinti. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Apgyvendinimo paslaugas teikiantys verslininkai ėmė viešai kalbėti, kad arenos likimas jiems vis dar neaiškus ir ilgai planuotos investicijos gali nueiti šuniui ant uodegos.

Kaip teigė projekto „Smiltelės.lt“, vienijančio gyvenamąja nuoma užsiimančius pajūrio gyventojus, vadovė Augustė Bartkevičiūtė, čempionatas jau visai čia pat, o savivaldybė praneša, kad statyboms išleista tik kiek daugiau nei pusė numatytų lėšų. Nerimo pasėjo ir žinia, jog areną statanti kompanija „Vėtrūna“ meta didesnes pajėgas į Kauno „Žalgirio“ areną.

„Čempionato burtai mums buvo labai palankūs. Klaipėdoje žaisti turi Rusijos, Ukrainos, Bulgarijos, Gruzijos, Slovėnijos ir Belgijos rinktinės. Vieninteliai belgai gali drąsiai sau leisti brangią nakvynę, bet jų sirgalių tikriausiai daug nesulauksime. Likusių penkių valstybių krepšinio aistruoliai, ir taip daug išleidę kelionei ir bilietams į varžybas, tikrai ieškos galimybių Klaipėdoje ar netoli jos gyventi pigiau“, – teigė A.Bartkevičiūtė.

Apgyvendinimo paslaugas teikiantys pajūrio verslininkai jau spėjo pastebėti, kad neužbaigus laiku pastatyti arenos, čempionatas galėtų būti iškeltas į Vilnių, „Siemens“ areną.

Klaipėdos „Švyturio“ areną statančios kompanijos atstovas Džeraldas Kauneckas teigė, kad nerimavimai yra be pagrindo. „Arena pastatyta, ji stovi jau! Jau įpusėjo kėdžių montavimo darbai. Paraleliai daromi visi vidaus apdailos darbai“, – ramino pašnekovas.

Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas jau kelis kartus pabrėžė, jog alternatyvų nebėra – arena privalo būti pastatyta laiku.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius